kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Alex'ten büyüğü yok

"Birlikte oynadığım tüm yabancı oyunculardan bir şeyler öğrendim. Ama bana göre Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancı futbolcu Alex'tir" "Birlikte oynadığım tüm yabancı oyunculardan bir şeyler öğrendim. Ama bana göre Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancı futbolcu Alex'tir"..
Fenerbahçe'de birlikte oynadığım yabancı futbolculardan birçok şey öğrendim. Pierre van Hooijdonk'tan topa nasıl vurulması gerektiğini, Ariel Ortega'dan hiçbir zaman moral bozmamayı, fırsatçılığı ve kaleye sırtı dönük şekilde oynamayı Marcio Nobre'den öğrendim. İzleyerek öğrenme yeteneğim var. Ama bana göre Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancı futbolcu Alex'tir. Onunla oynamak dünyanın en kolay işi. Alex'ten topu alınca ona geri vereceksin, o da seni pozisyona sokacak. Bu kadar basit. Onun oyundan zevk almasını sağlarsan, o da aynı şeyi senin için yapar.

KEZMAN İLE ARAM İYİ

Mateja Kezman da çok büyük bir futbolcu. Kaybetmeyi hazmetmiyor. Çok hırslı. Aramızda sorun olduğu söyleniyor ama bu doğru değil. Benim için 'çilek' diyen bir adamla aram nasıl kötü olabilir ki?