kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Özay, imza günü için hazırlanan dev kartonetine sarılarak poz verdi.

Mankenlik piyasasında fiyatı hep ben belirlerim

MUSTAFA DERYAHAN - MAGAZİN
Hapisteyken yazdığı 'Bedel' adlı kitabının ilk imza gününde yoğun ilgiyle karşılaşan Tuğba Özay, birbirinden iddialı açıklamalar yaptı.....
Tuğba Özay, cezaevinde geçirdiği 167 günü anlattığı 'Bedel' adlı kitabının ilk imza gününü Beylikdüzü'ndeki Marka City Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirdi. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan ünlü manken kitabını imzaladı ve onlarla fotoğraf çektirdi.

MECLİS'E GÖZ DİKTİ
Çok mutlu olduğunu dile getiren Özay, "Kitap yazmak albüm yapmak gibi bir şey değil. İnsanların duygularına hitap ediyorsunuz. Kendi duygularınızı dile getirerek, insanların kafasında sizin hakkınızda oluşmuş olan yargıları değiştirebiliyorsunuz" dedi. İmza gününde kendisine yöneltilen soruları da yanıtlayan Özay, hapisteyken siyasi çevrelerden de destek telefonları aldığını söyledi ve "Beni bir gün mutlaka TBMM'de göreceksiniz" diye konuştu. Tuğba Özay, hapisten çıktıktan sonra fiyatını arttığı yönündeki haberlere de şu sözlerle açıklık getirdi: "Benim fiyatım her zaman yüksekti. Ben bu piyasada fiyat belirleyici bir insanım. Geçmişte de benden sonraki ya da benim ayarımdaki mankenlerin fiyatı, benim verdiğim fiyata göre belirleniyordu. Artık her işi kabul etmiyorum. Kendime vakit ayıracağım. Hedefim; televizyon ve sinemada başarılı olup, bir model okulu açmak."
Haberin fotoğrafları