kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Scolari takımını kuruyor
EURO 2008'in bitimiyle birlikte transferler de hız kazandı. Premier Lig ekibi Chelsea, resmi sitesinden Portekizli futbolcu Deco ile resmen anlaştığını duyurdu. Takımın başına Portekiz Milli Takımı'nın teknik direktörü Luis Felipe Scolari'yi getiren Chelsea daha önce de Scolari'nin bir başka öğrencisi Bosingwa'yı kadrosuna katmıştı.

Sivas İntertoto'ya gençleriyle
İNTERTOTO Kupası'nda Karadağ ekibi Grbalj ile karşılaşacak olan Sivasspor, hazırlıklarını İzmit'teki Kartepe kampında sürdürüyor. Intertoto'da gençlerden kurulu bir kadroyla mücadele edeceklerini belirten teknik direktör Bülent Uygun, "Geçtiğimiz sezonlarda Intertoto'da mücadele eden takımların düşme tehlikesi yaşaması ve erken form tutmanın yarattığı sıkıntılardan dolayı gençlerden kurulu kadroyla sahaya çıkacağız" dedi. Sivas bu maç için, 4 Temmuz'da İstanbul'dan Karadağ'a gidecek.

Gençler sezonu 4 eksikle açtı
GENÇLERBİRLİĞİ 2008-09 sezonunu dün akşam tesislerinde açtı. Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan çalışmaya izinli Koray ve İlhan ile milli takımlarında bulunan Isaac ve Djite katılmadı. 26 oyuncunun yer aldığı idman öncesi kesilen kurbanın kanı, tüm futbolcuların alınlarına sürüldü. Gençlerbirliği, 5 Temmuz'da Isparta Davraz'da kampa girecek.

Bursa'ya iki genç Brezilyalı
BURSASPOR, Jose Leandro Gomes ve Marcelo Rodrigues ile 2+1'er yıllığına anlaştı. 21 yaşındaki Marcelo'nun lakabının "Marcelinho" olduğu ve sol kanatta hücuma dönük oynadığı, 24 yaşındaki Gomes'in ise stoper olarak görev yaptığı bildirildi.

Suat Türker iddialı geliyor
ALMANYA 2. Lig ekibi Freiburg'a transfer olan gurbetçi oyuncu Suat Türker performansıyla dikkat çekiyor. Offenbach'taki 5 sezonunda 147 maçta 64 gole imza atan Türker, Ali Güneş'in de oynadığı Freiburg ile iki hazırlık maçında 7 gol attı

Mesut Baran toprağa verildi
GAZETECİLİĞE Tercüman'ın spor servisinde başlayan Yelken Dünyası dergisinin kurucusu ve süresiz basın kartı sahibi Mesut Baran (56), toprağa verildi. İstanbul'da vefat eden Mesut Baran için Bebek Camisi'nde tören düzenlendi.