kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
EŞİ DE HAZIR! Semih'in eşi Pınar da Avrupa'ya sıcak bakıyor. Bayan Şentürk, "Semih'in Avrupa'da oynamasını istiyorum. Uzun vadede çocuğumuzun eğitimi için de faydalı olur" dedi.

Avrupa'yı isterim

"Kariyerimi Avrupa'da sürdürmek isterim. Ama daha yeni Fenerbahçe ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladım. Beni almak isteyen takımlar, önce kulübümle anlaşmak zorunda" "Kariyerimi Avrupa'da sürdürmek isterim. Ama daha yeni Fenerbahçe ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladım. Beni almak isteyen takımlar, önce kulübümle anlaşmak zorunda"..
Fenerbahçe'de oynamak dünyanın en özel şeyi. Burada yedek kalmak bile onur. Yedek kaldığım için üzülüyorum ama asla şikayet etmiyorum. Ancak sürekli ilk 11'de oynasaydım 30 gol atardım; bunu biliyorum. Fenerb a h ç e ' d e Oğuz Çetin, A y k u t Kocaman ve Rıdvan Dilmen gibi sembol olmak istiyorum. Tek arzum Fenerbahçeli Semih olarak ölmek. Tabii ki şansımı Avrupa'da denemek isterim. Medyada ismim birçok Avrupa takımı ile geçiyor ama bunlar hakkında benim bilgim yok. Henüz bana gelmiş bir teklif de bulunmuyor. Zaten teklif gelirse de önce kulübümle görüşmek zorundalar. Çünkü ben Fenerbahçe ile daha yeni 2+1 yıllık sözleşme imzaladım. Dolayısıyla beni almak isteyen çıkarsa, önce Fenerbahçe ile anlaşmak zorunda. Eğer kulübüm de bu işten karlı çıkarsa, Avrupa'da oynamak isterim.