kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 1 Temmuz 2008, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Uğur'a İngiliz kancası

DENİZ DERİNSU
Fenerbahçeli futbolcuyu İngiliz takımı Blackburn Rovers listesine aldı. Bu transfer için de Tugay Kerimoğlu'ndan yardım istendi..
Milli Takım'la EURO 2008'de mücadele eden ve Almanya maçında dikkatleri üzerine çeken Uğur Boral'a İngilizler kancayı attı. Blackburn Rovers'ta Mark Hughes'dan sonra göreve gelen ünlü İngiliz Paul Ince'in Fenerbahçeli futbolcu Uğur Boral ve Heerenveen'de forma giyen Amerikalı Michael Bradley'i kadrosuna dahil etmek için yoğun çaba sarfettiği öğrenildi. The Mirror'da yer alan haberde bu iki futbolcunun Ince'den önce de izlendiği belirtilirken Uğur Boral'ın Şampiyonlar Ligi'nde sergilemiş olduğu performansla Blackburn'un dikkatini çektiği kaydedildi. Bunun yanı sıra Blackburn'un Bradley için 3 milyon paundu gözden çıkardığı ifade edilirken İngiliz yöneticilerin bu transferde Uğur ile görüşmesi için Tugay Kerimoğlu'ndan destek istedikleri belirtildi.

ZİCO'YA GÜRCİSTAN KANCASI
Bu arada F.Bahçe ile ipleri kopardıktan sonra adı bir süre İngiliz kulüpleri ile anılan Zico'ya Gürcistan'dan talip var. Mart ayında Gürcistan'ın Kuzey İrlanda'ya 4-1 yenilmesinin ardından Alman teknik adam Toppmoller'i kovan Gürcistan takımın başında Zico'yu görmek istiyor.
Haberin fotoğrafları