kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Jessica Alba & Bowie

Ünlülerin en sadık dostları hayvanlar

Sadakat Hollywood'da çok da sık rastlanan birkavram değil... Şöhretler dünyasında sadık bir dost bulmakta zorlanan ünlüler, aradıkları sadakati sevimli dostlarında buluyor. İşte ünlüler ve minik dostları..
İLİŞKİLİ HABERLER
Ünlülerin en sadık dostları hayvanlar
Jessica Alba & Bowie
Şu sıralar yeni doğan kızıyla ilgilenen ünlü aktris Jessica Alba, köpeği Bowie'nin kızını çok kıskandığını söylüyor. Alba, "Bowie'nin yanında kızıma ilgi göstermeyi istemiyorum çünkü çok üzüldüğünü anlıyorum" diye konuşuyor.

Jessica Simpson & Daisy
'The Dukes of Hazzard' filminde oynadıktan sonra bu küçük köpeği satın alan Amerikalı ünlü şarkıcı ve oyuncu Jessica Simpson, köpeğine Daisy adını verdi. Nereye gitse köpeğini de yanında götürmeye özen gösteren seksi yıldız, "Kızıma gözüm gibi bakıyorum. O benim en değerli varlığım. Köpek sevmeyen bir erkekle de asla çıkmam!" diyor.

17 köpeği var diye çok eleştiriliyor
Paris Hilton, köpeği olan ve onları yere göğe sığdıramayan diğer Hollywood yıldızlarından ayrılıyor. Çünkü 17 köpeği olan Hilton, hayvanseverleri en çok kızdıran isimlerin başında geliyor. 17 köpeğiyle birden ilgilenmekte zorlandığı iddia edilen Hilton, "Köpekleri oyuncakmış gibi görüyor. Hepsinin ihtiyaçlarını gidermesi gerçekten zor" diye eleştiriliyor.

Rihanna & Olive
Alışverişe bile çıkarken minik köpeği Oliver'ı yanından ayırmayan Rihanna, köpeğini aksesuvar gibi taşıdığını söyleyenlere ateş püskürüyor: "O benim çocuğum gibi, zaten bu kadar çok sevdiğim için hep benimle. Onu asla aksesuvar gibi görmüyorum."

Jake Gyllenhaal & Atticus
Ünlü aktör Jake Gyllenhaal, köpeği Atticus ile yürüyüş yapmaya bayılıyor. Alman kurdu cinsi köpeğinin kendisine çok bağlı olduğunu söyleyen Jake Gyllenhaal, "Benden başka kimseden komut almıyor ve kimseyi dinlemiyor" diyor.

Blake Lively & Penny
'Gossip Girl' filminin yıldızı Blake Lively de minik köpek seviyor. Penny isimli köpeğine çok düşkün olan yıldız, "Yatağımı bile onunla paylaşıyorum" diyor.
Haberin fotoğrafları