kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Kendinizi 'Sex&The City' yıldızlarından sanabilirsiniz

GÜNAYDIN
'Sexand The City', 'Çirkin Betty' ve 'Şeytan Marka Giyer' filmlerinin kostüm tasarımcısı dünyaca ünlü stilist Patricia Field 2008 Sonbahahar kreasyonu için Mark&Spencer'a özel bir koleksiyon tasarlıyor..
Kadın, erkek, çocuk ve ev kreasyonları ile her kesime hitap eden ünlü İngiliz Markası Marks&Spencer, moda devi bir isim ile anlaşma yaptı. Sarah Jessica Parker, Kim Catrall, Lucy Liu ve Meryl Streep gibi dünyaca ünlü starların modacısı ve 'Sex and The City', 'Çirkin Betty' ve 'Şeytan Marka Giyer' filmlerinin kostüm tasarımcısı iki tane Emmy Ödüllü Patricia Field, Marks&Spencer ile çok özel bir anlaşma yaparak moda dünyasındaki ününü perçinledi.

KENDİNE ÖZGÜ TASARIM
İngiliz markası Marks&Spencer başta olmak üzere dünya genelindeki belirli ülkelerde sonbahar itibarı ile satışta olacak Patricia Field kreasyonları Türkiye'ye de geliyor. Kendine özgü seksi stili sayesinde Türk kadınlarının zevkine sunulacak. Koleksiyon yaklaşık 35 parçadan oluşuyor. İpek, jorjet, streç saten gibi kumaşlara uyguladığı puantiye, çiçek ve hayvan figürü gibi baskıları ile 'Lüksün demokratikleştirilmesi' olarak tanımladığı koleksiyonunu Marks&Spencer markası ile birleştirerek farklı tarzlarda giyinmeyi seven kadınların gardıroplarında yerini alacak.
Haberin fotoğrafları