kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

9'u hakettim

OĞUZ YÖRÜK
EURO 2008'de golleriyle yıldızlaşan Semih, "Milli Takım'da Hakan abinin 9 numaralı formasını giydim ve sanırım onun gibi ülkemi sevindirdim" dedi..
Fenerbahçe forması ile geçen sezonu gol kralı olarak kapattıktan sonra EURO 2008'de de attığı gollerle milli takımı yarı finale taşıyan isimlerden biri olan Semih Şentürk, Hakan Şükür'den kalan 9 numaralı formanın hakkını verdiğini düşünüyor. Sarı-lacivertli takımın dünkü sağlık kontrollarına katılan Semih, "F.Bahçe'de başarılı bir sezon geçirmiştim ama milli takımda yaşadıklarım benim için unutulmaz bir anı oldu. Bundan sonra bayrağı daha da ileri götürmek istiyoruz. Avrupa Şampiyonası'nda Hakan abinin 9 numaralı formasını giydim. Sanırım geçmişte onun yaşattığı başarıları ben de yaşattım. Herkesin bana dua ettiğini biliyorum ve onlara minnettarım. Şimdi biraz tatil yapacağım ve tekrar Fenerbahçe'nin başarılı olması için çalışacağım " ifadesini kullandı.

"FATİH TERİM BABA GİBİ"
Semih elenmek kadar Terim'in ayrılık açıklamasının da kendisini çok üzdüğünü belirterek, "Fatih Terim çok farklı bir teknik adam, hatta bir baba gibi. Bir futbolcunun her yaşında yeni bir şeyler öğrenebileceğini bize gösterdi. Gönlüm kararından vazgeçip milli takımda kalmasından yana. Ama kendisi en iyi kararı verecektir. Ve onun için en iyisinin olmasını isterim" diye konuştu.