kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Zeynep ve Aslı Özcoban

Sonunda Kenneth Cole Türkiye'ye de geliyor!

Tülin KERMEN
İLİŞKİLİ HABERLER
Sonunda Kenneth Cole Türkiye'ye de geliyor!
Kenneth Cole... Kendisine derin hisler duyduğumu itiraf edebilirim... Tam bir başarı hikayesi hem de kalbi olan bir başarı hikayesi ve adı tam bir star adı... Ayrıca pek bir yakışıklı ve tasarımları da yıkılıyor... Ve sonunda Türkiye'de... Markayı Türkiye'ye getiren Park Bravo Grup Yönetim Kurulu Üyeleri Zeynep ve Aslı Özçoban'la yaptığım röportaj:

* Kenneth Cole 25 yıllık bir Amerikan Newyork firması. Park Bravo grupla bu flört ne zaman başladı?
Park Bravo Group olarak Kenneth Cole Productions, Inc ile son 1 yıldır görüşüyorduk. Mart 2008'de anlaşma yapıldı.

* Kaç mağazanız, daha doğrusu çocuğunuz olacak bu evlilikten?
İlkbahar 2009 itibarı ile mağaza açmaya başlayacağız. İlk sene 3-4 tane açmayı planlıyoruz. Açmayı planladığımız yerler arasında Nişantaşı, Ankara Kent Park AVM, İstinye Park var. Kanyon ile görüşmelerimiz sürüyor.

* Kenneth Cole'u seçmenizin nedeni nedir?
Sizin grubun markaları var... Birçok markanın/firmanın TR lisansoru olmamız için PBG'a teklifler geliyor ama biz çok seçici ve titiz davranıyoruz. Kenneth Cole ruhu ve tarzı olan, başarılı bir marka. Kısacası sadece İstanbul'da değil, Türkiye'de iş yapacak bir marka.

* Sizin gözünüzden Kenneth Cole markasını anlatır mısınız lütfen?
New York şehrinin insanlarından, kültüründen ve ruhundan esinlenerek tasarımlarını oluşturan bir marka. Giyimden aksesuvara geniş bir ürün yelpazesine sahip. Kadında olduğu kadar erkek ürünlerinde de başarılı. Felsefesi şık, rahat, günün her saati kullanılabilen değişik, rahatlıkla satın alınabilen ürünler tasarlamak...

* Mağazalar ürün yelpazesi ve dekorasyonuyla aynı New York'taki gibi olacak?
Türkiye'de uygulanacak olan yeni mağaza konsepti/ dekorasyonu daha Amerika'da uygulanmamış bile. İki tip mağaza var. Tabii uygulaması açılacağı lokasyona ve metrekareye bağlı. Birinde sadece kadın/erkek ayakkabı ve aksesuvar ürünleri satılıyor. Diğeri de 'lifestyle' denilen içerisinde de kadın/erkek giyim, ayakkabı, aksesuvar, bavul, vs. gibi geniş bir ürün yelpazesi bulunduruyor.

* Kenneth Cole markasının dünyanın nerelerinde ve kaç tane mağazası var?
Beş kıtada 30'dan fazla ülkede (Tayvan, Filipinler, Meksika, Orta ve Güney Amerika, İngiltere, İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri) faaliyet gösteriyor. Amerika'da 100, uluslararası alanda 65 perakende satış mağazasına sahip.