kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
RUSYA'YA BOŞ GEÇMEDİ Rusya maçında attığı gol sonrası büyük bir sevinç yaşayan Güiza ile İspanyol bir meslektaşımızın tercümanlık yapması sayesinde konuştuk. İngilizce bilmeyen İspanyol futbolcu, La Liga'da Mallarco formasıyla 27 gol kaydetmişti.

F.Bahçe'yi isterim

GALİP ÖZTÜRK
Sarı lacivertli camianın merakla beklediği, "Guiza F.Bahçe'ye gelecek mi?" sorusunun yanıtını ünlü futbolcu SABAH'a verdi: "F.Bahçe'den teklif aldım; gelmek de isterim."..
SABAH, Fenerbahçe'ye transferi için adı geçen İspanyol Güiza ile önceki gece oynanan İspanya-Rusya yarı final maçı sonrası Mixed Zone'da konuştu ve sarı lacivertli taraftarların merak ettiği soruyu sordu: "Fenerbahçe'den teklif aldın mı Güiza?" İspanya'nın Rusya karşısında 3-0 galip geldiği karşılaşmada oyuna girdikten sonra takımının ikinci golünü kaydeden genç futbolcu bu soruya şu yanıtı verdi: "F.Bahçe'de dahil bir çok takımdan teklif aldım. Transfer işleriyle eşim ilgileniyor. Turnuvanın bitiminde gelen teklifleri değerlendirip net bir karar vereceğim. Roberto Carlos'un oynadığı bir kulübe gelmeyi isterim. Fakat benim için şu an tek önemli bir şey var. O da İspanya'nın finalde Almanya'yı yenerek kupayı alması. Transferle ilgili çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Bu konuyu pazartesi günü daha net ifadelerle konuşabilirim."

TÜRKİYE'Yİ İZLEMEK KEYİFLİYDİ

Güiza'ya "Türk Milli Takımı'nı nasıl buldun?" sorusuna ise, "Böyle bir ekiple finalde karşı karşıya gelmeyi isterdim. Maçlarını izledim. Keyifli ve bir o kadar da heyecanlı geçiyordu. Son Almanya maçını kaybetmeleri şanssızlıktı" yanıtını verdi. İspanya Ligi'ni gol kralı olarak bitiren yıldız futbolcuya son sorumuz teknik direktörü Aragones'le ilgili oldu: "Aragones Fenerbahçe ile anlaştı. Nasıl bir teknik adam?" Güiza bu soru için de şu ifadeleri kullandı: "Aragones İspanya Futbol Tarihi'nin yetiştirdiği en büyük hocalardan biridir. Disiplini seven ve çalışmaktan memnunluk duyduğum bir teknik adamdır. Benim F.Bahçe ile anlaşıp anlaşmadığına dair net bir bilgim yok. Biz takım olarak sadece kupayı düşünüyoruz."

BARCELONA İÇİN OYALIYOR

Bu arada Güiza'nın F.Bahçe'nin teklifine sıcak baktığı ancak Eto'o'yu yüksek fiyata satarak borçlarını azaltmaya hedefleyen Barcelona'dan haber beklediği bu yüzden sarı lacivertli takımı oyaladığı öğrenildi.