kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Onlar Hollywood'un en iyi babaları seçildi

Onlar da çocuklarıyla, en az anneleri kadar zaman geçiriyor. İşlerinden artan tüm zamanlarını çocuklarına ayırıyor. In Touch dergisi Hollywood'daki ünlü babalar arasından en iyilerini seçti..
GAVIN ROSSDALE
Kısa süre sonra eşi Gwen Stefani ile birlikte ikinci çocuklarını kucağına alacak olan Gavin Rossdale, 2 yaşındaki oğlu Kingston için, "Sonunda hayatımda doğru bir şey yaptım" diye konuşuyor.

BEN AFFLECK
Ünlü aktör Ben Affleck, babalığın hem kendisini hem de hayatını çok değiştirdiğini söylüyor. 2 yaşındaki kızı Violet'ın kendisini her durumda gülümsetmeyi başardığını söyleyen Affleck, "Kızıma duyduğum aşk bambaşka. Ondan biraz uzak kaldığımda koşarak eve gidiyor ve onu kucağıma alıyorum" diyor. Ünlü aktör, kızı doğduğunda senelerdir bırakmaya çalıştığı sigarayı bıraktığını sözlerine ekliyor.

TOM CRUISE
Evlatlık çocukları Isabella ve Connor'dan sonra babalığı iki yaşına gelen kızı Suri ile tadan Tom Cruise, "En büyük zevkim Suri ile birlikte alışverişe çıkmak" diye konuşuyor. Çocuklarını mensubu olduğu Scientology tarikatının kurallarına göre eğittiğini söyleyen Cruise, "Çocukların aşırı derecede üzerine düşülmesini doğru bulmuyorum. Yaşları ne olursa olsun onlara gereken özgürlüğün tanınması gerekiyor" diyor.

ADAM SANDLER
Önümüzdeki aylarda ikinci kez baba olmaya hazırlanan Adam Sandler, iki yaşındaki kızı Sadie'ye hayran. Ünlü aktör, "Kızım uyurken arkadaşlarımı eve çağırıp onun uyumasını izletiyorum" diyor.

RYAN PHILLIPPE
Reese Witherspoon'un eski eşi Ryan Phillippe, velayeti annelerinde olan çocuklarıyla yakından ilgileniyor. 8 yaşında Ava adında bir kızı ve 4 yaşında Deacon adında bir oğlu bulunan ünlü aktör, hafta sonları sürekli çocuklarıyla birlikte.

WILL SMITH
İlk evliliğinden 15 yaşında Trey, ikinci evliliğinden ise 9 yaşında Jaden ve 7 yaşında Willow adında üç çocuğu bulunan Will Smith de Hollywood'un en iyi babalarından... Çocuklarını kendisi gibi çok yetenekli bulan Smith, "Jaden ve Willow ileride çok iyi birer oyuncu olacak, buna eminim" diyor.

TOBEY MAGUIRE
'Örümcek Adam' filminin genç yıldızı Tobey Maguire, 19 aylık kızı Ruby'nin üzerine titriyor. Eşi Jennifer Meyer, "Tobey bence dünyanın en iyi babası" diyerek eşine iltifat ediyor. "Kızım gözümün bebeği" diyen Maguire ekliyor: "Ruby güldüğü zaman dünyanın en inanılmaz şeyini görmüşçesine şaşırıyor ve gerçekten çok mutlu oluyorum."

DAVID BECKHAM
"Hayattaki en büyük mutluluk eve gelip oğullarımla birlikte olmak" diye konuşuyor ünlü futbolcu David Beckham. 9 yaşında Brooklyn, 5 yaşında Romeo ve 3 yaşında Cruz adında üç tane oğlu bulunan yıldız futbolcu, "Oğullarımı ilk kez futbol oynarken gördüğümde gözyaşlarına boğuldum" diye konuşuyor. Futbol konusunda çok tutkulu bir adam olduğunu belirten Beckham, "Ama en tutkulu olduğum konu kesinlikle çocuklarım" diyor.

HUGH JACKMAN
8 yaşında Oscar ve 2 yaşında Ava adında iki çocuğu bulunan Hugh Jackman, çocuklarının bakımı konusunda eşi Deborra-Lee Furness'ın en iyi yardımcısı. Her iki çocuğunu da evlat edinen Jackman, "Onları evlat edinmek hayatımda yaptığım en doğru şeydi" diyor. Oğluna, kızına oranla daha disiplinli davranan Jackman, "O bir erkek çocuğu olduğu için zorluklara bu yaşta göğüs germeyi öğrenmesini istiyorum" şeklinde konuştu.
Haberin fotoğrafları