kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 28 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
HERKES TANIDI... Avrupa'da 1987 doğumlu futbolcular içinde en yeteneklilerden birisi olan Arda Turan, 2 gol attığı 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndan sonra tüm ünlü kulüplerin dikkatini çekti.

İtalyanlar Arda'yı almak için geliyor

YAŞAR YALÇIN
EURO 2008'de yıldızı parlayan Arda için İtalyan kulüpleri pazartesi İstanbul'a çıkarma yapacak. Galatasaray ise satmamakta kararlı..
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda gösterdiği performans ve attığı gollerle tüm Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Arda Turan için İtalyan kulüpleri harekete geçti. İtalyan gazeteleri; kendi jenerasyonu içinde Avrupa'nın en yetenekli orta saha oyuncularından birisi olarak gösterilen 1987 doğumlu Arda'yı Juventus ve Milan'ın istediğini ve sözleşmesinin devam etmesine rağmen Galatasaray'ın milli futbolcuyu elinde tutmasının zor olduğunu daha önce yazmıştı. Son olarak Tuttosport Gazetesi, Arda Turan için Fatih Terim ile de ilgilenen Genoa'nın teklif yapmaya hazırlandığını öne sürdü.

BULUT DÜNDEN RAZI!
Emre Belözoğlu ve Okan Buruk'un 2001 yılında Galatasaray'dan olaylı bir şekilde Inter'e transfer olmasında başrolü oynayan menajer Ahmet Bulut, Arda Turan'ın da bugünkü menajeri. İtalyan basınına açıklamalar yapan Bulut, "Gelecek hafta Euro 2008 bittikten sonra herşey belli olacak. Birçok talibi var ve fiyatı arttı. İtalya'da ve bir büyükte oynayacak. Juventus ve Milan ilgileniyor. Pazartesiden itibaren konuşmaya başlayacağız" ifadelerini kullandı. Özellikle Milan ve Juventus'un menajerler aracılığıyla pazartesi günü İstanbul'a gelerek Galatasaray yönetimine Arda için teklifler sunması bekleniyor. Yönetimin ise Arda'nın yıllık ücretini ciddi oranda artırarak yıldız oyuncuyu tutmak istediği öğrenildi.