kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Fransızları çıldırtan teklif

Yeni Haber
Fransa Milli Futbol Takımı, 17 Haziran Salı akşamı İtalya'ya 2-0 yenilerek turnuvadan elenmesinin ardından, değerlendirme yapmak üzere kameraların karşısına geçen Fransız teknik direktör Raymond Domenech, canlı yayında 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı yayınlayan M6 TV'sinin spor spikeri sevgilisi Estelle Denis'e evlenme teklif ederek tepkileri üzerine çekti.

"ŞU ANDA KAFAMDAKİ TEK PROJEM ETSELLE İLE EVLENMEK"


Fransız teknik adam Raymond Domenech, takımının Avrupa Şampiyonasından elenmesinin hemen ardından tüm ülke bir açıklama beklerken çıkıp kız arkadaşına evlenme teklif etmesinin büyük bir hata olduğunu itiraf etti.

* FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Domenech , "Evet, lütfen beni affedin. Bir iletişim hatasıydı. Daha serinkanlı ve profesyonel davranmam gerektiği anda hislerime yenilip kameraların önünde kız arkadaşıma evlenme teklif ettim. Bu hataydı ama insanca bir hataydı" diye konuştu.

Raymond Domenech, takımının İtalya'ya 20 yenilmesinin ardından kendine uzatılan mikrofonlara istifa edip etmeyeceğini açıklamak yerine kız arkadaşı spiker Etselle Denis'e canlı yayında evlenme teklif ederek Fransızları şoke etmişti.

"İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Şu anda kafamdaki tek projem kız arkadaşım Etselle ile evlenmek yanıtını veren teknik adam Fransızlardan özür diledi.