kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Tarihin eşiğinde

EURO 2008'de ay-yıldızlılar bugün tarihi maçlarından birine çıkıyor. Hırvatistan ile yarı final mücadelesi verecek olan Milliler kazanırsa, ilk defa Avrupa Şampiyonası'nda yarı final vizesi alacak. 70 milyonun kalbi ve duaları bu gece Viyana'da takımımızla olacak..
İLİŞKİLİ HABERLER
Tarihin eşiğinde
Milli Takımımız bugün tarihinin en önemli maçlarından birine daha çıkacak. EURO 2008'de hedefini final olarak belirleyen ay yıldızlılar, çeyrek final maçında bu gece Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek. Avusturya'nın başkenti Viyana'daki Ernst Happel Stadı'nda oynanacak ve saat 21:45'te başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Roberto Rosetti yönetecek.

* VİYANA KIRMIZI BEYAZA BÜRÜNDÜ
İŞTE FOTOĞRAFLAR...

3 MİLYON EURO ÖDÜLÜ VAR

Rosetti'nin yardımcılıklarını vatandaşları Griselli ve Calcagno yapacak. Milli Takım, Hırvatistan'ı yenerse, 25 Haziran Çarşamba günü yarı final karşılaşmasında final için ter dökecek. A Millilerimiz, A Grubu'nda İsviçre'yi 2-1, Çekler'i 3-2 yenip, Portekiz'e ise 2-0 yenilerek 6 puanla ikinci olarak çeyrek finale çıkmıştı. Hırvatistan ise B Grubu'nda Avusturya'yı 1-0, Almanya'yı 2-1 ve Polonya'yı 1-0 mağlup ederek 9 puanla birinci olarak çeyrek finale yükselmişti. Türkiye, Hırvatistan'ı geçerse, tarihinde ilk defa Avrupa Şampiyonası'nda yarı finale çıkacak ve ülkemize bir büyük mutluluk daha yaşatacak. Bu arada yarı finale kalırsak UEFA, Futbol Federasyonu'na 3 milyon euro daha para verecek.

MAÇ BİLETLERİ TÜKENDİ

Öte yandan dün satışa çıkan maç biletleri kısa sürede tükendi. Binlerce Türk bilet bulmak için gün boyu çaba harcadı.
Haberin fotoğrafları