kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Avusturya'da son dakika gelişmeler

Marilla ERÇİK- Özge AYDIN
Yeni Haber
Bugün Türkiye, Hırvatistan ile tarihi bir sınava çıkıyor. ATV muhabiri Korhan VAROL Avusturya'daki atmosferi Sabah.com.tr'ye değerlendirdi.

Varol, sokakların kırmızı-beyaza büründüğünü belirterek "Hırvat taraftarlar sokakları işgal etmiş durumda. Viyana'da 70-80 bin Türk yaşıyor, fakat taraftarlarımız henüz dışarı çıkmadı. Akşam saatlerinde Türk taraftarı daha da yoğunlaşacak" dedi.

Ayrıca; maçın oynanacağı Ernst Happel Stadı'na gidemeyenler için UEFA'nın resmi eğlence merkezi Fan festin 70 bin kişilik alanında kurulu olan dev ekran büyük maça hazırlandı. Maç bileti bulamamış taraftarlar bu meydanda izleme fırsatı yakalayacaklar.

* VİYANA KIRMIZI BEYAZA BÜRÜNDÜ İŞTE FOTOĞRAFLAR...

İŞTE MUHTEMEL 11'LER

ATV'den naklen yayınlanacak maçı İtalyan Rosetti yönetecek. Milliler'de cezalı Volkan ve Aurelio ile sakat Servet, Emre Belözoğlu ve Emre Güngör yok. Türkiye, Hırvatistan'ı yenerse yarı finalde Almanya ile karşılaşacak.

HIRVATİSTAN: Pletikosa, Corluka, R. Kovac, Simunıc, Pranjic, N. Kovac, Srna, Modric, Kranjcar, Rakitic, Olic

TÜRKİYE: Rüştü, Sabri, Emre Aşık, Gökhan Zan, Hakan Balta, M. Topal, Ayhan (Kazım), Hamit, Arda, Tuncay, Nihat

VİYANA'DA ÇOK ÖZEL GECE

Tarihimizde çok özel bir yeri olan Viyana, bugün Türk futbol tarihinin en önemli maçlarından birisine ev sahipliği yapacak... EURO 2008'de tarih yazan Milli Takımımız, bu akşam çeyrek final mücadelesinde Hırvatistan'la karşılaşacak. Ernst Happel Stadı'ndaki zorlu mücadelenin başlama saati 21.45.

* İŞTE ÇEKLERİN ÇÖKTÜĞÜ ANLAR

* KARE KARE TÜRK DESTANI İÇİN TIKLAYINIZ...

* MİLLİ ÇOŞKU FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...