kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Sağlam yerim kalmadı, kaput oldum" diyen Servet'in finale kadar oynayamayacağı açıklandı.

Kahraman bu kez yok

Üç maçta da sakat sakat oynayan milli futbolcunun son durumu bugün netlik kazanacak. Servet, Fatih Terim'e yine, "Oynamak istiyorum" dedi sakat tamamladığı sezonun ardından milli formayla üç maçta da sakat olmasına rağmen oynayan Servet Çetin bugün sahada olamayacak. Forma Gökhan Zan'ın Sakat sakat tamamladığı sezonun ardından milli formayla üç maçta da sakat olmasına karşın oynayan Servet bugün sahada olamayacak. Forma Gökhan'ın Sakat sakat tamamladığı sezonun ardından milli formayla üç maçta da sakat olmasına karşın oynayan Servet bugün sahada olamayacak. Forma Gökhan'ın..
Türkiye bugün Servet Çetin'siz... Galatasaray'da sakat sakat tamamladığı sezonun ardından milli formayla Avrupa Şampiyonası'nda üç maçta da sakat olmasına rağımen oynayan Servet'in son kontrollerinin ardından bugün Hırvatistan karşısında oynamamasına karar verildi. Teknik direktör Fatih Terim, Servet'i dün Viyana'daki üniversite hastanesine gönderdiklerini belirterek, "Bu futbolcumuzun çeyrek finalde kesinlikle oynayamayacağını, yarı finalde de oynama ihtimalinin az olduğunu öğrendik" diye konuştu. Terim, kalan oyuncularla yola devam edeceklerini belirterek, "Biz bu çocuklara güvendik ve yola çıktık. Sakatlanarak geri gönderdiğimiz oyuncuların yerine de oyuncu çağırmayacağımı söylemiştim. Buraya seçilen 23 futbolcu bir diğerinin yerine rahatça görev yapacaktır" dedi.

ADNAN POLAT YIKILDI
Servet'in oynayamayacağı televizyondan öğrenen Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın da büyük üzüntü duyduğu öğrenildi. Polat'ın, "Hırvatistan'a karşı da oynayacağına inancım tamdı. Doktorlar müsaade etmiyorsa yapacak bir şoy yok. Ancak üzüntümüz çok büyük" diye konuştuğu bildirildi. Servet'in yerine bugün defansımızda Gökhan Zan görev yapacak. Portekiz ile oynadığımız ilk maçta forma giyen Gökhan sakatlanınca çıkmıştı.