kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Güzellik yarışmasına katıldı amacına ulaştı

Merve YURTYAPAN/ MAGAZİN
Miss Turkey 2007 Güzellik Yarışmasında beşinci olan Buket Aslan, hayaline kavuştu. Yarışmaya dizilerde rol alabilmek için katılan Aslan, Fox TV'de yayınlanacak 'Kızlar Takımı' isimli dizide oynayacak ..
Geçtiğimiz yıl düzenlenen Miss Turkey Güzellik Yarışması'na bankadaki memuriyet işinden ayrılarak katılan Buket Aslan'ın en büyük isteği gerçek oldu. Yarışmaya dizilerde rol alabilmek için giren Aslan, Fox TV ekranlarında 27 Haziran'da başlayacak olan 'Kızlar Takımı' isimli dizide oynayacak. 24 yaşındaki Aslan, dizide 16 yaşındaki genç bir kızı canlandıracak.

EĞİTİMİNİ DE ALDI
Miss Turkey yarışmasında beşinci güzel seçilen Aslan, ardından Yunanistan'da düzenlenen uluslararası yarışmaya katılmış ve 33 ülke arasından birinciliği almayı başarmıştı. Aslan, Türkiye'ye döndükten sonra da Can Gürzap'tan diksiyon, Emre Kınay'dan oyunculuk dersleri alarak yeteneğini eğitimle birleştirdi.

NİTELİĞİMİ GÖSTERDİM!
Birçok mankenin eğitimlerini tamamlama gereği duymadığını söyleyen Aslan, "Önemli olan yarışmaya ne için girdiğinizi bilmektir. Benim hedefim oyuncu olmaktı ve bunu başardım. Nitelikli olduğumu gösterdim" dedi. Miss Turkey'de derece alan herkesin mutlaka 'iş' yapacaklarına dair bir kural olmadığını belirten Aslan, "Amacım yarışmayı basamak olarak kullanmaktı" diye konuştu.