kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
ARAGONES

'Dede' değil Luxemburgo

DENİZ DERİNSU
Fenerbahçe'nin, 'Dede' lakaplı Aragones'i 'paravan' olarak kullandığı ve önümüzdeki hafta Luxemburgo ile sözleşme imzalayacağı öne sürüldü..
Yeni sezon öncesinde birçok yabancı futbolcuyla transfer görüşmesi yapmasına rağmen henüz teknik direktör sorununu çözemeyen Fenerbahçe'nin, İspanyol basınının "Artık Türkiye'de çalışacak" dediği 'Dede' lakaplı Luis Aragones'i 'paravan' isim olarak ortaya attığı ve Vanderlei Luxemburgo ile sözleşme imzalamak üzere olduğu iddiaları ortaya atıldı. Fenerbahçe'ye Avrupa'daki en başarılı günleri yaşatmasına karşın İstanbul'da tutunamayan Zico'nun ayrılmasından sonra, Frank Rijkaard ve Michael Laudrup gibi isimlerle görüşen ancak "Bütçe disiplini" düşüncesiyle bu hocalardan vazgeçen başkan Aziz Yıldırım'ın Luxemburgo'ya önümüzdeki hafta sözleşme imzalatacağı kulislerde konuşuluyor.

EN GÜÇLÜ ADAY

Kadrodaki Güney Amerikalılar ile ilişkisi açısından da bir adım öne geçen ayrıca "Alt yapıya da önem vereceğim" sözleriyle Aziz Yıldırım'ın gözüne giren Luxemburgo'nun şu an Kanarya için en güçlü aday durumunda olduğu öğrenildi.
Haberin fotoğrafları