kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Daha iyiyiz

Hırvatistan Teknik Direktörü Bilic, "Türkiye, geriden gelip çevirdiği maçlarda hücuma çıkarken gol yemediği için şanslıydı. Biz daha iyi bir takımız" dedi..
Hırvatistan Teknik Direktörü Slaven Bilic, dün bir basın toplantısı daha düzenledi ve bu gece Türkiye ile oynayacakları maçtan neler beklediklerini anlattı. İşte Bilic'in ağzından bugün oynanacak Türkiye- Hırvatistan maçı:

* Türkiye'nin İsviçre ve Çek Cumhuriyeti maçlarında geriden gelip maçı kazanması çok etkileyiciydi. Ancak, bu karşılaşmalarda geriye düştükleri bölümler de bize ipuçları veriyor. Gerçek güçleri, bu iki görüntülerinin arasında bir yerde.

* Türkiye kaliteli futbolculara sahip bir takım ancak eksikleri de var. En büyük özellikleri hiç pes etmemeleri ve son düdüğe kadar tehlikeli olmaları.

* Tamamen hücuma çıktıkları anlarda gol veya goller yememeleri biraz da şansın yardımıyla oldu. Avantajımız, saf olmamamız ve daha iyi bir takıma sahip olmamız.

SAKATLAR CANIMI SIKMIYOR
* Çeyrek finale çıkmamız bazıları için sürpriz olabilir ancak bizim için değil. Türkiye'yi elemek için her şeyi yapacağız. Ve bunu başaracak gücümüz var.

* Budan ve Knezevic turnuvayı kapattılar. Ancak iki eksiğimiz var diye uykularımın kaçtığını söyleyemem. Her mevkiide çok sayıda alternatifimiz var. Sahaya kim çıkarsa çıksın Hırvatistan ruhunun maçlarda kendini gösterdiğine Polonya karşısında herkes şahit oldu.

* POLONYA - HIRVATİSTAN MAÇI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...
* HIRVATİSTAN - ALMANYA MAÇI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...
* AVUSTURYA - HIRVATİSTAN MAÇI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...