kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

EURO 2008 günlüğü

Franck Ribery ameliyat oldu
FRANSA'NIN
Avrupa Şampiyonası'ndaki son maçında ciddi şekilde sakatlanan Ribery dün ameliyat oldu. Bayern Münih kulübü yaptığı açıklamada Fransız oyuncunun sol ayak bileğinden başarılı bir ameliyat geçirdiği belirtildi. Ribery iki ay süreyle sahalardan uzak kalacak.

Boulahrouz kızını kaybetti
HOLLANDA Milli Takımı'nın savunmadaki yıldızı Khalid Boulahrouz kızını kaybetti. Eşi Sabia'nın erken doğum sonucu dünyaya getirdiği Anissa'nın ölümü Boulahrouz ailesinde ve takım arkadaşları arasında büyük üzüntüye neden oldu. Hollanda Futbol Federasyonu da, resmi sitesinden yayınladığı bir açıklamayla üzüntüsünü dile getirdi.

İtalya'da şok! Barzagli yok
SON maçta aldığı galibiyet sayesinde çeyrek finale çıkan İtalya da Milli Takımımız gibi savunmadaki sakatlıklarla boğuşuyor. Turnuva öncesinde defansın en önemli ismi Fabio Cannavaro'yu kaybeden Gök Mavililer'de şimdi de Andrea Barzagli sakatlandı. Dizinden sakatlanan Barzagli'nin turnuvayı kapattığı açıklandı.

UEFA: Oynanan futbol gayet iyi
UEFA Genel Sekreteri David Taylor, EURO 2008 grup maçlarında mücadele eden oyuncular ve teknik direktörlerden memnun kaldıklarını söyledi. İlk 24 maçta sadece 3 kırmızı kart çıktığına dikkat eden Taylor, "Böylesine büyük bir turnuvaya göre çok zevkli maçlar izledik. 24 maçtan sadece 1'i 0-0 bitti. Oyuncuların davranışları da son derece olumluydu" dedi.