kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
BARNETTA

Hedef Barnetta

YAŞAR YALÇIN
Galatasaray yönetimi, yeni hocası Skibbe'nin Bayer Leverkusen'den öğrencisi olan İsviçreli Tranquillo Barnetta'yı transfer etmek için harekete geçti ..
Teknik direktörlüğe Michael Skibbe'yi getirmesinin ardından dış transferdeki çalışmalarını yoğunlaştıran Galatasaray yönetimi, Alman teknik adamın Bayer Leverkusen'den öğrencisi olan Tranquillo Barnetta ile ciddi olarak ilgilenmeye başladı. Kadroda geçen sezon başlattığı 'gençleşerek değişim' hamlesini yabancı transferinde de kıstas alan sarı-kırmızılı yönetim, İsviçre Milli Takımı'nın sağ kanadında görev yapan 23 yaşındaki Barnetta'ya resmi teklif yapmaya hazırlanıyor. Michael Skibbe, Bayer Leverkusen'deki sisteminin en önemli halkalarından biri olan eski öğrencisinin alınması için arabulucu olabileceğini ve Barnetta'yı ikna edebileceğini getirdi. Yönetim İsviçreli futbolcunun bonservisinde indirim yaptırmayı planlıyor.

ALTERNATİF SIONKO

Galatasaray eğer Tranquillo Barnetta'yı kadrosuna katamazsa 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Çek Cumhuriyeti Milli Takımı formasıyla harikalar yaratan Sionko'ya yönelecek. Danimarka'nın Kopenhag ekibinde ter döken Sionko, EURO 2008'in ardından birçok İngiliz takımından teklif almasına rağmen "Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir kulübü tercih ederim" açıklamasını yapmıştı.