kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
İSTEDİĞİ OLACAK F.Bahçe yönetimi, Aurelio'nunlisansını çıkarmış olsa da buoyuncunun istediklerini dinleyip,yerine getirmeye çalışacak.

Mehmet resmen kaldı

TAHİR KUM
F.Bahçe, opsiyon hakkını kullanıp, Aurelio'nun sözleşmesini uzattı ve federasyona bildirdi. Federasyon da yıldız oyuncunun bir yıl daha sarı-lacivertli kulüpte kalacağını onayladı ..
F.Bahçe ile Aurelio konusundaki 'opsiyon' tartışması, sarı-lacivertli yönetimin istediği biçimde sonuçlandı. Yönetim, yıldız oyuncunun sözleşmesindeki opsiyon hakkını kullanarak, mukavelesini bir yıl daha uzatmış ve federasyona bununla ilgili başvuruyu yapmıştı. Bu arada sözleşmesi sona erdiği için Aurelio'nun menajeri Bayram Tutumlu, çeşitli kulüplerle görüşmeler yapmış; hatta kulübün tek taraflı olarak sözleşmeyi uzatma hakkı olmadığını ileri sürmüştü. Ancak F.Bahçe'nin başvurusunu inceleyen Futbol Federasyonu, kendilerine verilen tek tip sözleşmenin bitme tarihinin 31 Mayıs 2008 olmasına rağmen, taraflar arasındaki özel sözleşmenin 31 Mayıs 2009'da sona erdiğine hükmetti. Böylece Aurelio, bir yıl daha Fenerbahçe'nin futbolcusu olarak tescil edilmiş oldu. Bir başka deyişle, yıldız oyuncuyu transfer etmek isteyen kulüpler, F.Bahçe'ye bonservis bedeli ödemek zorunda.

MUTLU KALACAK
F.Bahçe yönetimi, her ne kadar Aurelio'nun takımda kalmasını sağladıysa da bu konuda futbolcuyu da mutlu etmenin yollarını arayacak. Şu anda Milli Takım'la EURO 2008'de mücadele eden yıldız oyuncu döndükten sonra masaya oturulması ve mevcut sözleşme koşullarında iyileştirme yapılması planlanıyor. Böylece Aurelio'nun 'mutlu ve isteyerek' kalması sağlanacak.