kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
ARANAN KAN OLUR... Vujanic basketbol kalitesi ve tecrübesi ile Efes Pilsen'in uzun yıllardır aradığı oyun kurucu niteliklerine sahip bir oyuncu.

Efes'e süper guard

Lacivert-beyazlılar, geçen sezonu Dinamo Moskova'da tamamlayan Sırp oyun kurucu Milos Vujanic ile iki yıllık sözleşme imzaladılar..
Efes Pilsen, Ergin Ataman'ı takımın başına getirdikten sonra başladığı transfer atağını sürdürüyor. Lacivertbeyazlılar, geçen sezon yıldızı parlayan Sinan Güler'den sonra dün de Avrupa'nın en önemli oyun kurucularından biri olarar gösterilen Sırp oyuncu Milos Vujanic ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sezona Yunanistan'ın Panathinaikos takımında başlayan, ardından da kasım ayında Rusya'nın Dinamo Moskova takımına transfer olan 1.90 boyunda 28 yaşındaki guard ULEB Kupası'nda 13 maçta 10.5 sayı, 2.4 ribaunt ve 3.2 asist ortalamaları ile oynamıştı. Vujanic, 2009 Avrupa Basketbol Şampiyonası elemeleri için Sırbistan Milli Takımı'na da çağrıldı. Öte yandan Türk Telekom da Pınar Karşıyaka'da geçen sezon dikkatleri çeken Barış Ermiş ile iki yıllık sözleşme imzaladı.