kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Bobo gitti Edu geldi

FATİH DOĞAN
Bobo'yu Dinamo Kiev'e satma kararı alan Beşiktaş, Real Betis'te forma giyen Edu'yu kadrosuna katacak. Kartal, 29 yaşındaki futbolcu ile 1.5 milyon eurodan 3 yıllık anlaşma sağladı..
Beşiktaş, Real Betis'te forma giyen Edu'yu transfer etme hazırlığında. Brezilyalı golcüsü Bobo'yu hem maddi kaynak yaratmak hem de yabancı kontenjanını boşaltmak için Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'e satma kararı alan siyah-beyazlılar, onun yerine yine bir Brezilyalı olan Edu'yu alacak. Tam adı Luiz Eduardo Schim olan tecrübeli oyuncu ile yıllık 1.5 milyon eurodan 3 yıllık sözleşme için prensip anlaşmasına varan Beşiktaş, Real Betis ile de pazarlıklarını sürdürüyor.

FABİO AURELİO'NUN KARDEŞİ
Bonservis bedeli olarak 5 milyon euro isteyen İspanyol ekibine, 3 milyon euro teklif eden ancak gerekirse bu teklifini 4 milyon euroya kadar çıkarmayı planlayan Beşiktaş'ta yönetimin bu transfere bitti gözüyle baktığı öğrenildi. Liverpool'un yıldızı Fabio Aurelio'nun kardeşi olan 29 yaşındaki forvet oyuncusu, geçen sezon İspanya'da forma giydiği 31 maçta toplam 11 gole imza attı.

BOBO İKNA OLDU

Bu arada Beşiktaş, gitmemek için direnen Bobo'yu da ikna etmeyi başardı. Uzun bir süredir soğuk bir ülkede oynamak istemediğini, ancak İspanya ve İtalya'dan gelecek teklifleri değerlendireceğini söyleyen Brezilyalı futbolcu, Ukrayna kulübü Dinamo Kiev'in teklifini kabul etti. Eğer siyah-beyazlılar aradaki menajer sorununu da hallederse bu transferden siyah-beyazlı kulübün kasasına 7 milyon euro girecek.