kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Ronaldo için tarihi teklif

Real Madrid, Ronaldo'ya yıllığına '13 milyon Euro'dan 5 senelik anlaşma önerdi. Real, Manchester'a da '120 milyon Euro' teklif etti. Rekor rakamın toplamı: '185 milyon Euro' ..
İspanyol ekibi Real Madrid, Manchester United'ın en önemli oyuncusu Portekizli Cristiano Ronaldo'nun transferi için İngiliz ekibine rekor bir teklif önerdi. Real Madrid, kariyerine Sporting Lizbon'da başlayan, 2003 yılından bu yana Manchester United forması ile mücadele eden yıldız oyuncu için İngiliz kulübüne tam 120 milyon euro gibi rekor bir bonservis ücreti önerdi. Real Madrid ayrıca Manchester United forması ile ilk sezonunda 'Sir Matt Busby Yılın Futbolcusu Ödülü'nü alan Cristiano Ronaldo'ya yıllık 13 milyon euro olmak üzere 5 yıllık sözleşme teklif etti.

TEK ENGEL KULÜBÜ
Geçen sezon Premier Lig'de 41 gol atarak efsane oyuncu George Best'in bir sezonda en çok gol atan kanat oyuncusu rekorunu kıran Ronaldo'nun İspanyol ekibinin teklifine sıcak baktığı fakat Manchester United'ın yıldız oyuncuyu bırakmak istemediği öğrenildi. Eğer bu transfer gerçekleşirse Cristiano Ronaldo futbol tarihinin en pahalı transferi olacak ve tarihe geçecek.