kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Haziran 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Arda&Semih'le devam

FATİH DOĞAN
İsviçre'ye karşı Arda'yı 11'de çıkaran Fatih Terim dün taktik idmanda genç yıldızı yine as kadroda denedi. 4-2-3-1 sisteminde Semih ileri uçta oynadı..
Milli Takımımız, Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı grubunun son maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Dün 1 saat süreyle basına açık olarak yapılan antrenmanda teknik direktör Fatih Terim, taktik çalışmayı gazeteciler idmandan çıktıktan sonra yaptı. Tecrübeli teknik adamın taktik ağırlıklı çift kale maçta as kadroya 4-2-3-1 sistemini uygulattığı öğrenildi. Maçta onbirini Volkan - Sabri, Gökhan Zan, Emre Aşık, Hakan Balta - Aurelio, Mehmet Topal - Kazım, Tuncay, Arda - Semih'ten kuran Terim'in ileri uçta Semih'e görev vermesi dikkat çekti. Terim; ilk iki maçta 90 dakika oynattığı Nihat ve Hamit'e dün yedekler arasında yer verdi. Yarınki maça kadar kadroyu yine değiştirmesi beklenen Fatih Terim sakat oyuncuların maç günündeki durumuna göre son kararını verecek.

GURBETÇİLERİN TEPKİSİ
Durumu iyiye giden Servet de Çeklere karşı oynayabilecek. İdmanda Emre Belözoğlu yürüyüş yaparken, sakat Gökdeniz ve Tümer çalışmaya katılmadı. Daha önce halka açık olacağı bildirilen idmana alınmayan gurbetçiler bu duruma tepki gösterdi.