kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Üç transferle final oynarız!

Yeni Haber
İşadamı Celalettin Bilgiç 3 gün önce İsviçre'de Scolari ile görüştü ve ünlü hocayı ikna etti. "Fenerbahçe'nin büyük hedefleri var" diyen Bilgiç'e, Scolari "Üç yeni transferle final oynarız" karşılığını verdi.

Fenerbahçe, Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in bir türlü net yanıt vermemesi üzerine rotayı Felipe Scolari'ye çevirdi ve Brezilyalı hoca ile kısa sürede anlaşma sağladı. Atv Spor Müdürü Selçuk Manav'ın çok yakından takip ettiği transferde düğmeye üç gün önce basıldı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım birçok yabancı futbolcu transferinde kilit rol oynayan işadamı Celalettin Bilgiç'i, Scolari için de devreye soktu. Bilgiç üç gün önce Portekiz Milli Takımı'nın kamp yaptığı İsviçre'nin Neuchatel kentine gitti.

Neuchatel'de Scolari ile bir araya gelen Bilgiç, Brezilyalı hocaya "Zico ile yollarımızı ayırdık. Bir numaralı teknik direktör adayımız sensin. Başkanımız seni takımın başında görmeyi çok istiyor. Fenerbahçe'nin Avrupa'da büyük hedefleri var. Bu hedeflere seninle ulaşacağımıza inanıyoruz" dedi. Scolari de "Fenerbahçe'yi yakından takip ediyorum. Hedeflerini biliyorum. Üç yeni transferle final bile oynarız. Fenerbahçe'yi ben de istiyorum. Fakat imzayı, EURO 2008'deki grup maçlarından sonraya bırakalım" karşılığını verdi.

(FOTOMAÇ)