kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Şampiyonluğun mimarları antrenör Tanjevic ve yardımcılarının mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Mirsad Türkcan ve Ömer Onan da şampiyonluk coşkusunu eşleri ile birlikte çıkardılar.

Coştular

Fenerbahçe Ülkerli basketbolcular, Beko Basketbol Ligi'nde üst üste ikinci şampiyonluğun tadını gece kulübü Reina'da sabaha kadar eğlenerek çıkardı..
Beko Basketbol Ligi'nde sezonu şampiyon olarak kapatan Fenerbahçe Ülker, üst üste ikinci zaferini ünlü gece kulübü Reina'da sabaha kadar eğlenerek kutladı. Türk Telekom gibi güçlü bir takımı 4-1'lik bir seri ile deviren sarı-lacivertli basketbolcular, Abdi İpekçi'deki kutlamaların ardından soluğu Boğaz'ın ünlü eğlence mekanı Reina'da aldı. Başkan Aziz Yıldırım'ın da katıldığı eğlencede, teknik heyet ve basketbolcular yanlarında getirdikleri şampiyonluk kupası ile büyük ilgi çektiler. Fenerbahçe'nin 100. Yıl Marşı'nın dillerden düşmediği gece günün ilk ışıklarına kadar sürdü. Sarı-lacivertli basketbolcular şampiyonluğun büyük bir keyif olduğunu belirtirken, ortak hedeflerini Avrupa Ligi'nde şampiyonluk olarak açıkladılar.

SIRADA AVRUPA VAR
Takım kaptanı Damir Mrsic, çok güzel bir final serisi oynadıklarını dile getirerek, şunları söyledi: "İnanıyorum ki bu sezon taraftarlarımıza çok güzel basketbol izlettik. Şampiyon olduk, çok mutluyuz. Geçen sezon da şampiyon olmuştuk. Üst üste 2 kez şampiyon olmak çok güzel. Yönetimi ve taraftarıyla çok güzel bir camia olan Fenerbahçe'de basketbol yaşantımı sürdürmek istiyorum. Herkesin yaşımla ilgili soruları olabilir ama ben taraftarların önüne çıktığımda, kendimi daha genç ve çok iyi hissediyorum."
Haberin fotoğrafları