kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Hedef Sevilla forveti

DENİZ DERİNSU
Fenerbahçe yönetimi Sevilla'nın iki as forveti Kanoute ve Luis Fabiano için bastırıyor İki oyuncudan biri bitirilemezse, alternatifleri de aynı takımın yedek golcüsü Kone..
Başkan Aziz Yıldırım'ın "Kesin olarak bir yabancı forvet alacağız" açıklaması doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, hedefe Sevilla'yı aldı. Sarılacivertli kulübün, İspanyol takımının Malili forveti Kanoute ile prensipte anlaşma sağladığı biliniyor. Ancak F.Bahçe, Sevilla'nın Brezilyalı yıldızı Luis Fabiano için de İspanyol kulübünün yöneticileriyle görüşüyor. Kanoute'nin 10 milyon euroluk bonservis bedelini indirmeye çalışan sarı-lacivertliler, Fabiano konusunda ise Real Madrid gibi devlerle kapışmak zorunda kalabilir.

YILDIRIM SÖYLEMİŞTİ
Fenerbahçe, alternatif için de adresi değiştirmedi. İspanyol kulübünün yedek golcüsü Kone de, sarı-lacivertli kulübün gündemindeki bir başka aday. Başkan Aziz Yıldırım, 2 Haziran'da yaptığı açıklamada, Sevilla'nın forvetini, "Onların forveti bizde olsaydı, Şampiyonlar Ligi şampiyonu olabilirdik" sözleriyle dile getirmişti. Görüşmeleri ise Nihat için İspanya'ya giden Ali Yıldırım ve Mahmut Uslu yürütüyor. Bu arada İngiliz Daily Record Gazetesi, F.Bahçe'nin; Celtic'te kiralık olarak forma giyen Yunan Samaras'ı istediğini iddia etti.