kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Emre Altuğ Çağla Şikel'i öperek kutladı.

Modanın kalbine ödül yağdı

Mustafa DERYAHAN
'Fashion TV Moda ve Tasarım Ödülleri' düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. 'En İyi Bayan Model' seçilen Çağla Şikel ödülünü, müstakbel eşi Emre Altuğ'un elinden aldı..
İLİŞKİLİ HABERLER
Modanın kalbine ödül yağdı
Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen 'Fashion TV Moda ve Tasarım Ödülleri', önceki akşam Maslak Tim Show Center'da düzenlenen ödül töreniyle sahiplerini buldu. Organizasyon müdürlüğünü Ebru Güzel'in, sunuculuğunu Meltem Cumbul ve Sarp Apak'ın üstlendiği törende toplam 16 kategoride ödül dağıtıldı. Mediasa Media Grup Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan'ın ev sahipliği yaptığı geceye Ömer-Arzu Sabancı, Ferruh- Sibel Karakaşlı, Siren Ertan, Ender Mermerci, Helin Avşar, Barbara Kennington, Emre Altuğ, Deniz Akkaya, Feryal Gülman, Celal-Şebnem Çapa, Uğurkan Erez ve 'Avrupa Yakası'nın 'moda ikonu Şahika'sı Binnur Kaya'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Gecede gerçekleştirilen Harvey Nichols defilesinde dünyanın en çok kazanan modelleri arasında gösterilen Leticia Birkheur de yer aldı. Ödül töreninden sonra sahne alan Nilüfer ise şarkılarıyla geceye renk kattı.

ÖDÜLÜ ÖPEREK VERDİ
Manken Çağla Şikel, gecede 'En İyi Bayan Model' ödülünü sevgilisi Emre Altuğ'un elinden aldı. Bu ödülü vermesi beklenen Uğurkan Erez, sahneye Altuğ'u çağırınca Şikel hayli duygulandı. Altuğ, ağustos ayında evleneceği nişanlısı Çağla Şikel'i dudaklarından öperek kutladı.
Haberin fotoğrafları