kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
ALPELLA TAŞINIYOR İstanbul’dan ayrılma kararı alan Alpella’nın yeni yuvası Trabzon olacak gibi...

Trabzonspor Alpella geliyor

VOLKAN ÜSTÜYILDIZ
Bordo-mavili kulüp basketbolda da atılıma geçti. Trabzonspor, 2. Lig'e düşen Alpella ile birleşiyor. Federasyon da küme düşmeyi kaldırırsa Trabzonspor Alpella önümüzdeki sezon Beko Basketbol Ligi'nde boy gösterecek..
Karadeniz fırtınası Trabzonspor basketbolda da esmeye hazırlanıyor. Bölgesel Basketbol Ligi'nde eleme turlarında Bornova'ya elenerek 2.Lig'e çıkma şansını yitiren bordo- mavililere Alpella piyangosu vurdu. Sezonu küme düşerek kapatan ve İstanbul'dan taşınma kararı alan Alpella yönetimi, Kayserispor ile anlaşmak üzereyken devreye giren Trabzonspor işi bitirdi. Önceki gün Alpella ile yapılan görüşmeler sonucu iki kulüp prensipte anlaştı. Dün de devam eden görüşmelerin olumlu sonuçlanması ve imzaya dökülmesi an meselesi.

GÖZLERİ FEDERASYONDA

Buna göre Alpella takımı Trabzonspor ile birleşecek ve 2. Lig'de Trabzonspor Alpella olarak mücadele edecek. Basketbol Federasyonu'nun beklendiği gibi küme düşmeyi kaldırması halinde ise Trabzonspor Alpella, Beko Basketbol Ligi'nde boy gösterecek. Şimdi gözler federasyonda... Federasyonun 18 takımlı ligi kabul etmemesi halinde ise bordo-mavili yönetim, Alpella'nın mevcut kadrosuna takviyelerle İkinci Lig'de şampiyon olacak bir ekip kuracak. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in bu hedef için 2-2.5 milyon dolar arası bir bütçeyi gözden çıkardığı belirtildi.