kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Günün içinden

Mehmet Okur'un F.Bahçe sevinci
NBA'DE Utah Jazz forması giyen Mehmet Okur, Beko Basketbol Ligi'ni şampiyon bitiren Fenerbahçe Ülker'in başarısının kendisini mutlu ettiğini söyledi. Sınır Tanımayan Avrupa Yaz Kampı'na katılan Okur, final maçını izlediğini söyledi.

Fenerbahçe'de fileye takviye
F.BAHÇE Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nın antrenörlüğüne Üzeyir Özdurak getirilirken Sırbistan Milli Takım oyuncusu Anja Spasojevic de kadroya dahil edildi. Fenerbahçe Voleybol Erkek Takımı ise ABD Milli Takım oyuncusu Brook Billings'i aldı.

Cemal Aydın aday oluyor
A.GÜCÜ Kulübü Başkanı Cemal Aydın, aldıkları genel kurul kararı sonrasında başkanlık için Ankaragücü ruhunu solumuş kimsenin çıkmadığını belirterek, yeniden aday olduğunu açıkladı.

Kartalspor'da transfer şov
BANK Asya 1. Lig'in güçlü ekiplerinden Kartalspor 11 futbolcu ile anlaşma sağladı. Bordo-beyazlılar, aralarında Elazığ'dan Mehmet Türkmehmet, Ordu'dan Mehmet Öncan ve Kocaeli'den Erman Güraçar gibi önemli oyuncuların da bulunduğu 11 futbolcuyu transfer etti.

Ankara'da iki yolcu
TEKNİK direktörlüğe Aykut Kocaman'ı getiren Ankaraspor, önümüzdeki sezonun kadrosunu şekillendiremeye başladı. Başkent ekibinde Brezilyalı Hamilton ve sözleşmesi sona eren Erhan Albayrak ile yollar ayrıldı.

Ümit Korkmaz Frankfurt'ta

ALMAN ekibi E.Frankfurt, Rapid Wien takımında oynayan 22 yaşındaki Türk kökenli orta saha oyuncusu Ümit Korkmaz'ı transfer etti. Avusturya Milli Takımı'yla EURO 2008'de mücadele edecek olan Ümit'in 2012 yılına kadar sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Beykoz'da yaz okulu başlıyor
BEYKOZ Spor Yaz Basketbol Okulu açılıyor. Tarihi kulüp binasındaki sahada gerçekleştirilecek olan yaz okuluna 1993-2000 arasında doğan çoçuklar kayıt yaptırabilecek. Basketbol Okulu Koordinatörü Bülent Girgin, "Beykoz'da müthiş bir potansiyel var. Bu potansiyeli yeniden harekete geçirmek istiyoruz" dedi. Yaz okulu için müracaatların 0216 425 64 64 numaralı telefona yapılabileceği belirtildi.