kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
KAZIM KANAT

Biz çılgın Türkler şampiyon olacağız

İsim babası olduğum atv'deki Santra programında; söz konusu Ulusal Takımımız olunca üç şeye çok dikkat ediyorum...
Birincisi; eleştiride asla sınırları zorlamıyorum. Hatta çok haklı olduğum konularda bile... Mesela Sevgili Fatih Terim bir yanlış anlama sonucunda beni incitse bile gülümseyerek, doğruyu anlatmak zorunda kaldım. Terim benim için ' Bir telefon mesafesindeyim niye aramadın?' dedi. Oysa benim değil onun beni araması gerekirdi.
İkincisi; eleştirilerimi 'tekerlek kırılmadan' yaptım. Şimdi susuyorum.
Üçüncüsü ve önemlisi de şu: Ben asla "Bu gruptan birinci de çıkarız, sonuncu da oluruz" gibi sığ bir futbol görüşünde değilim. Benim hedefim gruptan çıkmak değil. Benim hedefim Avrupa şampiyonu olmaktır.
Bunu yapabiliriz. Hani diyorum, olamazsak bile "Topal haline bakmadan hacca gitmeye karar veren karınca " hikayesindeki gibi şampiyon olamazsak bile bu uğurda ölürüz ya!
Sözün özü şudur; Bu çocuklar bana bir kez daha; "Biz çılgın Türkler" diye başlık attıracaktır. O zaman siz karamsarların ne başlık atacağını merak ediyorum.
MESAJ: Ulusal Takım'a yol arkadaşlığı yapan F.Bahçe, takımın iki önemli oyuncusu Emre Belözoğlu ve Nihat Kahveci'nin kafasını transferle karıştırdı. Bu büyük tarihi sorumsuzluktur. Dikkat!