kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Emre G.Saraylı taraftarlarla tartıştı- VİDEO

Yeni Haber
Milli Takım antrenmanına gelen Milli oyuncu Emre, Galatasaylı taraftarlarla tartıştı.

Emre otobüsten inerken, "Emre Fenerbahçe'ye gidiyorsun. Yazıklar olsun sana." diyen taraftarlara kızan Emre, taraftarların yanına gelerek, "Siz buraya Milli Takıma gelmişsiniz. Yazıklar olsun falan, gerek yok böyle şeylere." dedi. Bunun üzerine taraftarlar Emre'den özür dilerdi. Emre, sakinleşinmce taraftarlarla fotoğraf çektirerek, antrenman sahasına gitti.



Teknik Direktör Fatih Terim'in isteği üzerine basına ve taraftara kapalı yapılan akşam antrenmanına gelen grup taraftar, futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Emre'ye laf atan Galatasaraylı taraftar daha sonra yanına gelen Emre'den özür diledi ve hatıra resim çektirdi.

A Grubu'ndaki ilk maçında 7 Haziran Cumartesi günü Portekiz'le oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım'ın Nyon'daki akşam antrenmanı öncesinde tatsız bir olay yaşandı. Yaklaşık 10 kişilik taraftar grubu, takım otobüsünü alkışlarla karşıladı ve sonra da futbolculara destek verdi. Ancak sonradan Galatasaraylı olduğunu söyleyen bir taraftar, Emre Belözoğlu'na, Fenerbahçe'ye transferi nedeniyle tepki göstererek, ''Yazıklar olsun sana Fenerbahçe'ye gittin.'' diye tepki gösterdi.

Bunun üzerine taraftara cevap veren Emre, verilen tepkiye tepki ile karşılık verdi ve, ''Ayıp oluyor ama; biz de paramızın peşindeyiz. Bunu söylemen doğru değil.'' dedi. Taraftarın yanına gelen Emre Belözoğlu, kendinden özür dileyen taraftarla konuşarak, işi tatlıya bağladı.

Daha sonra da taraftarla kucaklaştı ve resim çektirip yanından ayrıldı.

(CHA)