kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Cimbom'dan Crespo'ya 3 milyon euro

Yeni Haber
Ünlü futbolcu için kesenin ağzını açan sarı-kırmızılılar, Crespo'ya yıllık 3 milyon euro ve şampiyonluk halinde de özel prim teklif etti.

Transferde sessiz kalması nedeniyle eleştirilen Galatasaray, İnter'in ünlü oyuncusu Hernan Jorge Crespo'yu alarak yılın bombasını patlatmayı hedefliyor. Bu transferle bizzat ilgilenen başkan Adnan Polat'ın yıldız futbolcunun menajeriyle bir araya geldiği ve geri çeviremeyeceği tekliflerde bulunduğu öğrenildi. Golcü oyuncu için kesenin ağzını açan Polat'ın Crespo'ya yıllık 3 milyon euro ücretin yanı sıra şampiyonluk halinde özel prim ve denize nazır muhteşem bir villa teklif ettiği bildirildi.

BÜYÜK SEVİNÇ YARATTI
İnter'le sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek olan ve İtalyan kulübünden ayrılmayı düşünen Arjantinli oyuncunun, Galatasaray'ın teklifini değerlendirmeye aldığı ve Türkiye için, "Neden olmasın" dediği ifade edildi. Öte yandan Galatasaray'ın Crespo ile ilgilenmesi sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı. İnternet sitelerindeki forumlarda, Cimbom'un yıldız oyuncuyu transfer etmesi halinde büyük iş yapacağını belirten taraftarlar, "Formalarını kapışır, tribünleri doldururuz" dediler.