kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Haziran 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Nuri Şahin atağı

FATİH DOĞAN
Yerli futbolcu arayışına yoğunlaşan Beşiktaş, gözünü 20 yaşındaki genç yıldıza çevirdi. Feyenoord'da kiralık oynayan Nuri için bonservis pazarlıkları yapılıyor..
Yabancı transferine nokta koyarak yerli futbolcu arayışına yönelen Beşiktaş, kadrosuna katacağı son isimle bombayı patlatmayı planlıyor. Ses getirecek bir futbolcu almayı isteyen siyah-beyazlılar, gözünü genç yıldız Nuri Şahin'e çevirdi. Hollanda ekiplerinden Feyenoord'da kiralık olarak forma giyen 20 yaşındaki orta saha oyuncusu için başkan Yıldırım Demirören'in, menajer Sinan Engin ile birlikte bizzat devreye girdiği belirtildi. Demirören'in, Nuri'nin bonservisini elinde bulunan Borussia Dortmund ile sıkı bir pazarlık içinde olduğu ifade edildi. Dortmund'un Nuri için 2 milyon 750 bin euro bonservis bedeli istediği, Beşiktaş'ın ise 2 milyon euroda ısrarcı olduğu öğrenildi. Siyah-beyazlılar genç yıldıza da yıllık 1 milyon euro teklif etmeyi planlıyor.

EN GENÇ MİLLİ UNVANI
2005 yılında Almanya ile oynanan özel maçta Türkiye A Milli Takım forması giyen ve attığı gol ile hem 'A milli formayı giyen en genç oyuncu' hem de 'milli forma ile gol atan en genç futbolcu' unvanlarını alan Nuri Şahin, 17 yaşına gelmeden Bundesliga'da oynayarak bu ligde ilk 11'de maça başlayan en genç oyuncu olup Almanya'da da tarihe geçmişti.