kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Mayıs 2008, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Vakit temsilcisi: Elimizde belge var

Yeni Haber
Vakit gazetesi Ankara Temsilcisi Serdar Arseven ellerinde gazeteden CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın cep telefonun 44 dakika arandığına dair doküman olduğunu söyledi.

CHP Genel Sekreter Önder Sav'ın Merkez Valisi Ali Serindağ ile görüşmesindeki konuşmaların yayınlandığı Vakit Gazetesi'nin Ankara Temsilcisi Serdar Arseven telekulak iddiaları ile ilgili sorular yanıtladı. AKP Genel Merkezinde yapılan MKYK toplantısı sırasında partiye gelen Arseven, bir gazeteci olarak MKYK ve grup toplantıların düzenli olarak takip ettiğini söyleyerek partiye gelmesini özel bir anlamı olmadığını söyledi.

Gazetecilerin soruları üzerine olayın bir muhabirin Önder Sav'ı araması ve Sav'ında telefonu açık unutması üzerine ortaya çıktığını belirtti. Görüşmenin ardından kendisinin Serindağ'ı aradığını Önder Sav ile bir görüşmesinin olup olmadığını sorduğunu ifade etti. Arseven, Serindağ'ın önce görüşmeyi reddettiğini ancak daha sonra bakanın onayı olmadan bir açıklama yapamayacağını ifade ettiğini belirtti. Bir gazetecinin haberi bir CHP'linin kendilerine verdiğini söylediğini hatırlatması üzerine Arseven, "Önder Sav CHP'li değil mi?" yanıtı verdi.

Vakit Temsilcisi görüşmeye ilişkin ellerinde bir telefon dökümü olup olmadığını sorulması üzerine, böyle bir telefon görüşmesinin yapıldığına dair ellerinde 44 dakikalık bir belge olduğunu söyledi.

(ANKA)