kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Şubat 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İzmir'de 4 katlı binada patlama

AA
Yeni Haber
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde 4 katlı bir binada henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldiği öğrenildi.

İzmir'in Kemalpaşa İlçesi'nde bir apartmanda meydana gelen patlamanın gaz sıkışması sonucu oluştuğu öne sürülürken, İzmirgaz Genel Koordinatörü Halil Tataş, olay yerinde incelemelerde bulundu.

Alınan bilgiye göre, Kemalpaşa İlçesi'nin Kirazlı Caddesi'nde 4 katlı apartmanda meydana gelen patlamada, 6 kişi yaralandı.

Yaralılardan Şener Yaşar, Erhan Güneş ve Kamil Güneş'in Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Hafif yaralandıkları belirtilen Elif Yaşar, Emine Hatun ve Merve Yaşar'ın ise taburcu edildikleri bildirildi.

Apartmanın boş olan 3. katında meydana gelen patlama nedeniyle binanın duvarlarında göçmeler olurken, evin pencere çerçevelerinin parçalanarak etrafa yayıldığı görüldü.

Olayın gaz sıkışması sonucunda meydana geldiği iddia edildi.

Mahalle sakinleri, bir kaç gündür doğalgaz ve İZSU çalışmaları nedeniyle bölgeye doğalgaz verilmediğini ve apartmanda oturanların olaydan iki saat önce İzmirgaz'a gaz sızıntısı olduğunu ihbar ettiklerini öne sürdü.

Patlamadan sonra olay yerine gelen İzmirgaz Genel Koordinatörü Halil Tataş, konuyla ilgili net bir şey söylenemeyeceğini belirtti. Tataş, patlama nedeninin gerekli incelemeler yapıldıktan sonra netleşeceğini kaydetti.