kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Şubat 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

İki canlı yayın arası Çırağan'da nikâh

İlker GEZİCİ / MAGAZİN
Seda Sayan, genç sevgilisi Onur Şan ile Çırağan Sarayı'nda sade bir törenle evlendi. Altıncı kez evlenen Sayan'ın nikâhı, TV'deki iki canlı yayın arasında yapıldı..
Uzun süredir tanıdığı ama son bir ay içinde âşık olduğu türkücü Onur Şan ile Paris seyahatinde evlilik kararı alan Seda Sayan, kararını hiç geciktirmeden uygulamaya koydu. Ünlü şarkıcı yoğun TV programına rağmen, üstelik iki canlı yayın arasında evlendi.

ELİNE KINA YAKTI
Çırağan Oteli'ndeki küçük özel bir salonda gerçekleşen jet nikâhı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Gelin ve damadın şahitliklerini ise Türker İnanoğlu ile Osman Yağmurdereli yaptı. Çiftin aile fertlerinin yanı sıra törende Gülben Ergen, İbrahim Tatlıses, Ceylan, Sacit Aslan ve Semra Özal da vardı. Seda Sayan "Evet" dedikten sonra Onur Şan'ın ayağına bastı. Çift nikâh sonrasında baba ve annelerinin elini öptü. Törende yaklaşık 20 kişilik davetli grubuna, özel hazırlanmış nikâh şekeri verildi. Türkücü Onur Şan, Seda Sayan'a düğün hediyesi olarak pırlanta kolye, küpe ve bilezikten oluşan bir takı seti hediye etti. Davete katılan tüm ünlüler Seda Sayan'a altın taktı. Seda Sayan, TV programında kostümlerini hazırlayan terzisinin diktiği bir gelinlik giydi. Gelinlik, ünlü şarkıcının evinde dikildi. Nikâhtan bir gece önce de Sayan evde ellerine yakın aile fertleriyle birlikte kına yaktı.

2 GÜN OTELDE KALACAK
Sabah televizyon programını bitirdikten sonra Akmerkez'deki evine giden ve bir süre burada kalan Sayan, saat 15.00'te buradan ayrılarak Çırağan Oteli'ne geldi. 16.30'da ise otelin içindeki bir salonda nikâh kıyıldı. Törenden hemen sonra gelinliğini çıkaran Sayan, beraberinde eşiyle birlikte Muazzez Abacı ve İbrahim Tatlıses ile birlikte jüri üyeliği yaptığı yarışma programının canlı yayın çekimlerine katılmak için stüdyoya gitti. Çift yayından sonra iki gece konaklayacakları Çırağan Oteli'ne döndü.
Haberin fotoğrafları