kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Şubat 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC

Karadeniz zekası!

Yeni Haber
Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde özel bir fabrikada servis şoförlüğü yapan Erol Yıldız, yollardaki aşırı buzlanma ve dondan dolayı servis aracının sık sık yolda kalması ve işçilerin mesaiye kavuşamaması nedeniyle çareyi; servis aracının arka lastiklerini çıkartarak traktör lastiği takmakta buldu.

Havaların soğuması ile kar yağışlarının da etkili olduğu Vakfıkebir'de bir çok araç yollardaki buzlanma nedeniyle yollarda mahsur kalıyor. Bu nedenle bir çok insan işine zamanında gidemiyor. Bu durumu dikkate alan özel bir fabrikada servis şoförlüğü yapan Erol Yıldız, servis aracı olarak kullandığı binek otomobilin arka lastiklerini çıkartarak yerine traktör lastiği taktı. Böylece yolda kalmaktan kurtulan Yıldız, işçileride zamanında fabrikadaki mesailerine kavuşturuyor.

Yıldız, "Kartal marka servis aracımızın arka iki lastiğini çıkarıp yerine traktör lastiklerini taktık. Böylece ulaşımda hiçbir zorluk çekmiyorum, ayrıca fabrikada çalışan işçileri de sağ salim saatinde işyerine götürüyorum. Araçlarına zincir takan bazı şoför arkadaşlar, benim ulaşım yaptığım yere gelemiyorlar. Buz ve dondan dolayı yollarda takılıp kalıyorlar. Araca taktığım traktör lastikleri arabaya hiçbir rahatsızlık vermiyor. Traktör lastiklerini taksiye takınca yolda kalmaktan kurtulduğumuz gibi işçi arkadaşları da zamanında mesailerine kavşuturuyorum. Üstelik zincir takmama da gerek kalmadı" diye konuştu.

CİHAN