kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Şubat 2008, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
ABC
Suat Çelik, Necmettin Uyanır’a kendisini tokatladığı için kin beslediğini söylemişti.

'İntikam için değil hırsızlık için girdim'

Balkondan girdiği evde öldürdüğü kişinin eşine cinsel tacizde bulunan Suat Çelik, ağırlaştırılmış müebbet ve 125 yıl ağır hapsi duyunca eve intikam için girdiği yönündeki ifadesini değiştirdi..
İstanbul Ümraniye'de geçen 19 Ekim'de balkona yasladığı kalasa tırmanarak girdiği evin sahibi Meltem Uyanır'a cinsel saldırıda bulunduğu, eşi Necmettin Uyanır'ı da tabancayla öldürdüğü iddiasıyla yakalanan Suat Çelik'in Üsküdar 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlandı. Savcılığın ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 125 yıla kadar ağır hapis istemiyle dava açtığı sanık mahkemede ifade değiştirdi. Daha önce kendisine tokat atan Necmettin Uyanır'dan intikam almak için eve girdiğini belirten Çelik, hâkime amacının sadece hırsızlık olduğunu söyledi. Olay günü kavgada bir kişinin silahını aldığını anlatan Çelik, alkol alıp uyuşturucu hap içtiğini, sabaha karşı açık gördüğü bir evin balkonuna kalas yardımıyla tırmandığını ileri sürdü.

BEBEĞİ İLE GELDİ
Adliyeye kucağındaki bebeği ve 3 yaşındaki kızı ile katılan Meltem Uyanır ise olay gecesi sanığın kendisine silah zoruyla eşini bağlattıktan sonra evdeki değerli eşyayı istediğini söyledi. Uyanır sanığın kendisini bebeğini öldürmekle tehdit edip zorla öptüğünü belirtti. Duruşma ertelendi.
Haberin fotoğrafları