kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
ÜLKESİNİ BIRAKIP ALANYA'YA YERLEŞTİ Yürüme engelli Pathricya Mannings, eşi John ve kızı Julia ile birlikte üç yıldır Alanya'da yaşıyor. Mannings, loto kuponunu bir merketteki makineye doldurttu.

Sayısal'ı içimizdeki İrlandalı kazandı

Sadi NERGİZDAL
18 Ağustos tarihli Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye Alanya'da yaşayan İrlandalı Pathricya Mannings'e çıktı..
İki hafta önce Sayısal Loto çekilişinde çıkan 1 milyon 455 bin 702 YTL'nin talihlisi Alanya'da yaşayan Pathricya Mannings adlı İrlandalı kadın, iki hafta sonunda ortaya çıktı. 18 Ağustos günü yapılan Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiyenin isabet ettiği kuponun, Alanya'nın Mahmutlar beldesinde bir marketteki makineye doldurtulduğu anlaşılınca, belde halkı 1 milyon 455 bin 702 YTL'nin kime çıktığını tartışmaya başlamıştı. İki hafta sonunda ikramiye sahibi ortaya çıktı.

ÇİFTE MUTLULUK YAŞADI
'11-20-24-26-34-41' rakamlarıyla büyük ikramiyeyi tutturan İrlandalı kadın, ikramiyeyi almak için bir banka aracılığıyla Milli Piyango İdaresi'ne başvurdu. Ülkesinde geçirdiği trafik kazası sonucu yürüme engelli olan ve 3 yıl önce eşi John ve kızı Julia ile birlikte Mahmutlar Beldesi'ne yerleşen Pathricya Mannings, büyük ikramiye sevinci yaşarken ikinci bir sevince boğuldu. Dün sabah saat 11.00'de Selim Çay ile evli olan kızı Julian'ın bir erkek çocuk dünyaya getirmesi Pathricya'nın sevincini ikiye katladı.
Haberin fotoğrafları