kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Haber Turu

İSRAİL
Göldeki tuz kurtardı
DÜNYANIN
en alçak noktası olarak kabul edilen ve suyu tuzlu olduğu için Ölü Deniz denilen Lut Gölü'nde dalgalara kapılan 8 yaşındaki İsrailli Shneur Zalman Friedman, 6 saatlik yaşam mücadelesinden sağ kurtulmayı başardı. Küçük çocuğun göldeki tuz miktarının yüksek olması nedeniyle hep su üstünde kalarak kurtulduğu ifade edildi.

ABD
Sedefe karşı yeşil çay
ABD'DEKİ
Georgia Tıp Fakültesi tarafından yapılan araştırmaya göre, yeşil çay, sedef hastalığı ve kepek sorununa karşı tedavi edici özelliğe sahip. Fareler üzerinde yapılan araştırmada düzenli olarak içilen yeşil çayın, sedef hastalığının deri hücrelerindeki gelişim bozukluklarını azalttığı tespit edildi. Dr. Stephen Hsu "Kesin bir şey söylemek için erken" dedi.

HOLLANDA
Kolesterole erken önlem
HOLLANDALI
araştırmacılar, ailesinde kolesterol sorunu bulunan çocukların 8 yaşından itibaren kolesterol düşüren ilaç kullanmaları gerektiği uyarısında bulundu. Amsterdam Akademik Tıp Merkezi tarafından yürütülen araştırmada, "Küçük yaşlarda kolesterole karşı alınacak önlem, ilerki yaşlarda karşılaşılması muhtemel riskleri en aza indirecektir" denildi.