kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Prens Halid Bin Sultan

50 bavulla geldiler

Cem KAYTAN MUĞLA-MERKEZ
Gizlice Göcek'e gelen Suudi Savunma Bakanı Prens Bin Sultan'ın ailesi, 80 metrelik ünlü Golden Odyssey yatıyla 'Mavi Tur'a çıktı. Ailenin tatili 15 gün sürecek..
Suudi Arabistan Savunma Bakanı Prens Halid Bin Sultan'ın ailesinden 52 yaşındaki Prenses Abeer Al Saud, çocukları ve misafirleri, bakanın dünyaca ünlü lüks yatı Golden Odyssey ile Göcek'te 'Mavi Yolculuk'a çıktı. Prenses Abeer Al Saud, önceki akşam saat 23.00'te yanında oğulları Abdullah Al Saud (19), Salman Abdülaziz Al Saud (14), Mishel Abdülaziz Al Saud (23) Fahad Abdülaziz Al Saud(22), Fahad Abdurrahman Al Saud (39), Hala Abdülaziz Al Saud (25) ile Lübnanlı misafiri Mayssa Attavi (29), Filipinli mifafiri Antonia Roque (33) ve tercüman Manolya Terzit'le (52) birlikte özel bir uçakla Dalaman Havalimanı'na indi. Burada uçaktan indirilen yaklaşık 50 bavulla özel bir transfer şirketi tarafından korumalar eşliğinde Göcek'e götürülen prenses ve beraberindekiler, Scopia Marina'dan kendilerini bekleyen zodyak botlara binerek, daha önceden Göcek'e getirilen Savunma Bakanı'na ait Golden Odyssey adlı yata bindi. Geceyi burada geçiren prenses ve beraberindekiler, dün sabah saat 11.00'de Golden Odyssey'le Göcek'ten hareket etti.

30 KORUMA EŞLİK ETTİ
Bir tekne ve 2 zodyak botta bulunan yaklaşık 30 korumanın da eşlik ettiği lüks yat, bir süre sonra Yassıcaada yakınlarında açıkta demirledi. Teknede bulunan 5 zodyak bota binen prensler, birbirleriyle yarıştı. Bu arada korumalar da çevrede kuş uçurtmadı. Prenses ve beraberindekilerin, 15 gün mavi yolculuk yapacağı öğrenildi.
Haberin fotoğrafları