kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
BALÇİÇEK PAMİR

Kadın niye tuvalette sevişsin?

Son günlerin en acayip magazin haberi: Helin Avşar tuvalette sevişmiş. Üstelik tuvalet de bir işkembecinin tuvaleti. Hani beş yıldızlı bir otelin tuvaleti olsa anlayacağım. "Fantezidir" deyip geçeceğim. Onu bile yakıştıramam Helin'e ya. Ama elinizi vicdanınıza koyun, bu kadar göz önünde bir genç kadın, ne kadar alkol alırsa alsın, işkembeci tuvaletinde sevişir mi? Üstelik yalnız oturan bir kadından bahsediyoruz. Evdeki odalar torbaya mı girdi? Yapmayın Allah aşkına. Son günlerde Helin hakkında çıkan haberleri okudukça içim acıyor. Yok sarhoşmuş, ayakta duramıyormuş, yok tuvalette bilmem ne yapmış... Helin'i tanımayanlar için öylesine marjinal, başına buyruk, yolundan çıkmış bir kadın portresi ki bu... Niye kendine bunu yapıyor anlam veremiyorum. Oysa öylesine saftır ki Helin. Saflığı kötü manada kullanmıyorum. Tersine çoğumuzun "Büyüdükçe içimizdeki o saflığı kaybettik" cümlesindeki saflıktan bahsediyorum. Helin öylesine iyidir yani. Herkesle dosttur, gülen bir yüzü, olayları yorumlarken duygusal bir tavrı vardır.
Oysa son günlerde hiç olmadığı kadar vamp bir kadın imajı veriyor. İddia ediyorum alakası yok!
Peki niye bütün bunlara izin veriyor? Niye etrafına bu derece basit dedikodular üretmesi için malzeme veriyor? Helin'e belden aşağı vuruyorlar. Yüzüne gülüp arkadan iş çeviriyorlar. Farkında mı acaba? Birileri lütfen ona Paris Hilton' a benzemenin güzel bir şey olmadığını söylesin.
Yazı "Niye"lerle açıldı. Devam edelim. Süper Kupa logosundaki sarılacivert renkler Beşiktaş'ı rahatsız etmiş. Hayatımda bundan fanatik bir tutum duymadım. "Küstüm, oynamıyorum" durumu . Üstelik Federasyon bu rahatsızlığı ciddiye almış. Pes yani! Nike'ın dünyada kullanılan sarı lacivert topu Türkiye'de o yüzden mi kabul görmedi? İnanmak istemiyorum. Kişisel itirazım ise Süperman'in renklerine. Geçenlerde ikizlerimden ötürü bir arkadaşım süperanne logolu bir tişört hediye etti. Sarı-kırmızı. "O logo değişsin beni rahatsız ediyor."
Bu mudur yani? Herkes renklere takarsa fanatikliğin gideceği boyutu düşünebiliyor musunuz? Fenerliyim diye sarıkırmızı renk beni sinirlendirmeli mi? Komik olmayın diyorum.
Sarıyı da kırmızıyı da seviyorum.