kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Tuğba Özay, "Yaşananları basından öğrendim" dedi.

Dört milyon YTL verdim, bırakamaz

Önder ŞUŞOĞLU Başak ÇOKAN
Tuğba Özay'ın eski sevgilisi Akın Büyükoğlu, kendisini ayrılmaya ikna etmek için gelen kişilere "Ona 4 milyon YTL verdim, beni bırakamaz" dedi. Bunun üzerine silahların konuştuğu öğrenildi..
Akmerkez Rezidans'ın 9. katında, Tuğba Özay'ın kendisini bırakmak istemeyen sevgilisi Akın Büyükoğlu'ndan ayrılmak için Yaşar Öz'ün sağ kolu Abdülcabbar Kibaroğlu'ndan yardım istemesi üzerine çıkan çatışmanın ayrıntıları ortaya çıktı. Olay iddiaya göre şöyle gelişti: Manken Tuğba Özay'ın ayrılmak istediği evli sevgilisi Akın Büyükoğlu'nun 'hayır' cevabı üzerine, kendisine yardım etmesi için Yaşar Öz'ün sağ kolu Abdülcabbar Kibaroğlu'na başvurdu. Özay'ın yardım isteği üzerine, Kibaroğlu, eski emniyet müdürü Mustafa Güler'in de aralarında bulunduğu 6 kişi ile birlikte işadamı Atilla Domaniç'in Akmerkez 9. katta bulunan rezidansına gitti. Abdülcabbar Kibaroğlu, daha sonra Büyükoğlu'nu arayarak, "Tuğba'dan ayrılacaksın" dedi. Aldığı telefon üzerine çılgına dönen Büyükoğlu, "Ben Tuğba yüzünden karımdan ayrılmak üzereyim. Ona 4 milyon YTL para verdim. Beni bırakamaz diyerek" yüz yüze görüşmek için Atilla Domaniç'in residansına gitti.

SİLAHLAR ÇEKİLDİ
Kibaroğlu ve eski emniyet müdürü Mustafa Güler silahlarını teşhir ederek Akın Büyükoğlu'ndan Tuğba Özay'dan ayrılmasını istedi. Bunun üzerine bir anda kargaşa yaşandı. Çıkan kargaşada olaylardan habersiz Atilla Domaniç'i ziyarete gelen Levent Ortaç silahıyla ateş açtı. Ortaç'ın silahından çıkan kurşun, eski emniyet müdürü Mustafa Güler'i kaşından hafif sıyırarak Abdülcabbar Kibaroğlu'nun bacağına isabet etti.

"TELEFON AÇ DEDİM"
Öte yandan Tuğba Özay, uğruna Akçıkan silahlı çatışma için bir açıklama yaptı. Ünlü manken, Kibaroğlu'dan yardım istediğini kabul edip, şöyle konuştu: "Akın Bey'den ayrılmaya karar verdim ama o kabul etmedi. İkna edemeyince yakın bir dostumdan rica ettim. 'Lütfen bir akrabam gibi o insanı arayarak, ayrılma talebim konusunda ciddi olduğuma ikna eder misin' dedim. Yüz yüze değil, telefonla konuşmasını istemiştim."
Haberin fotoğrafları