kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Haziran 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
S.S. yakalandı.

Liseli kız öğrenciye minibüste tecavüz

Rıdvan UYSAL ESKİŞEHİR/ MERKEZ
Servis şoförü arkadaşıyla minibüste sohbet eden M.D.'ye iki kişinin tecavüz ettiği iddia edildi. Zanlılardan biri yakalandı..
Eskişehir'de bir minibüste iki kişinin lise öğrencisi bir kıza tecavüz ettiği öne sürüldü. Eskişehir'in 71 Evler Mahallesi, Beyova Sokak'taki boş arazide meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: Lise son sınıf öğrencisi M.D. (19), erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen servis şoförü H.K. (37) ile araçta sohbet etmeye başladı. Bu sırada iddiaya göre minibüse giren S.S. (19) ile kuzeni T.S. (30), H.K.'nın boğazına bıçak dayayarak M.D.'ye tecavüz etti.

POLİS EŞKALDEN BULDU
S.S. ve T.S.'nin daha sonra olay yerinden plakasız motosikletle kaçtıkları ileri sürüldü. Polis, verilen eşkal doğrultusunda şüphelilerden S.S.'yi yakaladı. Diğer zanlı T.S.'nin yakalanması için arama çalışmaları başlatıldı. Öte yandan yine Eskişehir'de zihinsel engelli F.K.'ye (17) "şeker ve para" verme vaadiyle cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla 63 yaşındaki A.K. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.