kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Nisan 2007, Çarşamba
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Yıldırım Mayruk (solda) ve Barbaros Şansal (sağda) bol alkış aldı.

Transparan yok protesto var

Bülent İPEK / MAGAZİN
Mayruk'un "2023'e Hikâyeler" defilesinde transparan kıyafet pek yoktu. AKP'yi protesto eden Şansal, boynuna siyah ampul taktı..
Yıldırım Mayruk'un cumhuriyetin yüzüncü yılına kadar sürmesini planladığı "2023'e Hikâyeler" adlı defilelerinin sonuncusu, İstanbul'daki Swissotel'de düzenlendi. Mayruk'un yardımcısı Barbaros Şansal ile birlikte hazırladığı kreasyonda, eskiden farklı olarak renkli ve gençlere özgü tasarımlar kullanması dikkat çekti. "İğnenin Ardında" adıyla sunulan yeni kreasyonda kendini terzi yamağı olarak tanıtan Yıldırım Mayruk'un yardımcısı Barbaros Şansal'ın etkisi göze çarptı. Daha önceki defilelere damgasını vuran ağır davet kıyafetleri ve transparan modellerin yerini daha renkli ve spor tasarımlı kıyafetlerin aldığı gözlerden kaçmadı. Mayruk, bu seçimin nedenini şöyle özetledi: "Bu yaza beyaz ve turuncu ağırlıklı renkli ve cıvıl cıvıl tasarımlar damgasını vuracak."

26 YIL SONRA PODYUMDA

Etkinlikte Demet Şener, Sema Şimşek, Deniz Pulaş, Cansu Dere gibi ünlü mankenler görev aldı. Yıldırım Mayruk için en son 1991'de podyuma çıkan eski mankenlerden Hülya Yiğitalp'in, ünlü modacı için 26 yıl sonra yeniden podyuma çıkması, büyük alkış aldı. Sivri dilliyle tanınan Şansal, davetlileri, AKP'yi protesto amacıyla boynunda asılı siyah ampulle karşıladı.
Haberin fotoğrafları