kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Nisan 2007, Çarşamba
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
O GÜNDEN BERİ RAPORLU Tülay Kayhanmete olaydan sonra çalıştığı hastaneden rapor aldı.
İLİŞKİLİ HABERLER
Bullet
'Kocam gay olsa hiç durmazdım'

'Kocam gay olsa hiç durmazdım'

Fatih ŞENDİL / MERKEZ
Eşcinsel cinayeti kurbanı işadamının eşi "O dört dörtlük bir erkekti. Gay olduğunu bilseydim, o evde bir dakika durmazdım" dedi..
İzmir'in Buca ilçesinde 40 gün önce boğazı kesilerek öldürülen Saim Kayhanmete'nin doktor eşi Tülay Kayhanmete cinayetten bu yana raporlu... Eşiyle ayrı yaşadıkları iddialarını yalanlayan Tülay Kayhanmete, aksine çok iyi anlaşan bir çift olduklarını söyledi. Kayhanmete "Eşim günde iki kez duş alan, kendi çamaşırlarını bile kendisi yıkayan bakımlı bir erkekti. Son yılların deyimiyle tam bir metroseksüeldi" dedi. Eşinin bir gay olduğunu bilmediğini ısrarla vurgulayan Tülay Kayhanmete, "Olaydan sonra bazı gazetelerde benim, eşimin bu halini bildiğim ve karışmadığım yazıldı. İnanın ben öldürüldüğü güne kadar kesinlikle öyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Zaten bilseydim, o evde bir dakika bile kalmazdım. Ben çaresiz kimsesiz biri değil, bir doktorum, böyle bir şeye asla müsaade etmezdim" diye konuştu.

'REKLAMINI YAPTI'
Eşinin öldürüldüğü Şirinyer'deki kiralık evi de kendisinin boşalttığını anlatan Kayhanmete, "Kocamın parmağında kadın yüzüğü olduğu öne sürüldü. Ama parmağında bizim evlilik yüzüklerimizden başka hiçbir yüzük yoktu" dedi. Tülay Kayhanmete cinayetin çözülmesinde yardımcı olduğunu söyleyen Bursalı Pahsa lakaplı gay şarkıcı Osman Koç'un kendi reklamı için bu olayı kullandığını da iddia etti.