kapat
Üye OlÜye Girişi
  |  Benim şehrim | 9 Nisan 2007, Pazartesi
Son Dakika
arama
atv
Kanal 1
ABC
Herkes şunu bilsin: Şampiyon olacağız
Deniz Derinsu
Fenerbahçe'nin bekleneni veremeyen yıldızı Kezman, SABAH'a konuştu: "Şampiyonluğu hatalarımızla uzattık. Ama gülen biz olacağız."..
Geldiği günden beri bekleneni veremeyen Kezman ile Kayseri maçından sonra küçük bir sohbet yapma imkanı bulduk. Kezman'ın da söyleyecekleri vardı...

* Alkmaar maçından sonra konuştuğum bir Hollandalı gazeteci senin bir kırılma noktan olduğunu, onu yakaladığında tutulamayacağını söylemişti. F.Bahçe'de bu noktayı yakalayamadın mı?
Böyle bir şart yok ama gerçekten futbol kariyerimde benzer durumu sık yaşadım. Bu sezon yeni bir ülkede, yeni bir kültürün içindeyim. Hatalarımın da olduğu cezalı maçlar yaşadım, sakatlıklardan dolayı takımdan ayrı kaldım ama buna karşın 8 golüm var. İnsanların bilmesini istediğin en önemli şey tüm iyi niyetimle çalıştığım. Gelecek sezon çok daha farklı olacak. Evet bu sezon için hatalarım olabilir. Ayrıca dezavantajlarım da var. Büyük takımlara karşı herkes kapanır. Ben de kapalı defanslara karşı üstelik tek forvet oynuyorum. Belki çift forvete dönsek benim açımdan daha kolay olabilir. Ama hocanın tercihi, bize karışmak düşmez.

* Türkiye'ye uyum sorunun var mı ?
Asla! Aksine F.Bahçe taraftarı beni bağrına basıyor. Bu da gurur verici. Hatta kazanamadığımızda mahçup oluyorum

* Derbi döneminde nasıl bir Kezman izleriz? Herkes şunu bilsin ki biz şampiyon olacağız. Derbi maçlarına çok daha iyi motive olan bir oyuncuyum.
Ayrıca derbilerde eşit güçler karşılaştığından karşımda çok kapanmayan defanslar olur. Bu benim için avantaj. Şampiyonluğa çok rahat ulaşacakken, hatalarımızla işi uzattık.